ODL
Merke 2 - Työelämä tiistai

Laadimme yhdessä työhakemuksia ja cv:t, etsimme töitä ja valmistaudumme työhaastatteluihin.

Kohti työelämää ja kouluttautumista

Tule Merken työelämä tiistaihin kartuttamaan tietoja ja taitoja, mitä meistä jokainen tarvitsee. Käydään läpi työnhaun salat, laitetaan hakupaperit kuntoon digitaalisesti, harjoitellaan konkreettisesti haastattelutilanteita ja startataan työnhaku. Pohditaan myös kouluttautumismahdollisuuksia.

Olkkarin työelämätiistaina perehdymme porukalla työhaun saloihin ja etsitään myös  piilotyöpaikkoja ja vastataan näin työnhakuveloitteeseesi. Kehitetään yhdessä työnhakutaitoja ja harjoitellaan haastatteluihin valmistautumista, pelon voittamista ja omana itsenä olemista. Etsitään yhdessä vahvuutesi ja sanoitetaan ne asiakirjoihin. Teemme työhakemuksia ja laadimme cv:t ja etsimme internetistä työpaikkoja.

Selätetään yhdessä pettymysten fiiliksiä ”ei kiitos” vastauksista ja vahvistetaan uudelleen yrittämistä sekä iloitaan yhdessä työpaikkojen saannista. Käymme läpi myös muita työllistymisen tukitoimia ja pohdimme myös koulutukseen hakeutumista sekä etsimme koulutuspaikkoja, jos se on sinulle ajankohtaista.

Voimme toimia sinun oman verkostosi kanssa yhteistyössä ja pitää tarvittaessa kolmikanta palavereja työllistymisesi edistämiseksi. Aktiivista työnhakua voimme toteuttaa myös henkilökohtaisessa ohjauksessa yksilötapaamisilla tukien henkilökohtaista työnhakusuunnitelmaasi.

Ihanteellista on, jos tuot mukanasi oman kannettavan tietokoneen. Näin opit käyttämään tuttua konetta ja saat tiedostosi sinne talteen. Ei hätää, jos et omista konetta. Meidän asiakaskoneita voi käyttää ja kaikille on ilmainen internetyhteys.

Tervetuloa!

Tiedote 7.6.2024

Merke on toimintatauolla kesälomien vuoksi heinäkuun -24. Tervetuloa alkuinfoon taas syyskaudella, elokuussa -24.

 

Ota yhteyttä

Ulla Kaipainen
Projektipäällikkö
Mari Mäenpää
Palveluohjaaja
Aino Odedeyi
Palveluohjaaja