ODL
Tule tiimiin

Tarjoamme merkityksellisiä, monipuolisia työpaikkoja sekä kanavan ja yhteisön hyvän tekemiselle.

Tiimissämme on tilaa!

ODL on olemassa, jotta kohtaamamme ihminen voisi elää hänelle hyvää elämää. Teemme siis työtä, jossa tarvitaan niin ammattilaisia, kumppaneita, lähimmäisiä kuin uuden etsijöitä ja opettelijoitakin.


ODL työnantajana

Tarjoamme merkityksellisiä, monipuolisia työpaikkoja. Tiedämme, että ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme, joten panostamme erinomaiseen työntekijäkokemukseen. Olemme vakavarainen, vastuullinen ja luotettava työnantaja.

Lue lisää ODL työnantajana -aiheesta.


Monenlaisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia

Meillä voit tuottaa iloa ja tarjota apua toisille, yleensä siihen ei tarvita muuta kuin aikaasi. Tule rohkeasti mukaan toimintaan. Vaikka panoksesi voi tuntua sinusta pieneltä, on se meille ja avun tarvitsijoille suuri.

Lue lisää vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. 

Tule kokemaan vapaaehtoistyön riemu.


Työssäoppimisen paikkoja ja mielenkiintoisia aiheita

Tarjoamme mukavan ja inspiroivan työssäoppimisympäristön opiskelijoille, jotka haluat kehittää osaamistaan käytännön työskentelyn kautta. Otamme kymmeniä harjoittelijoita vuodessa oppimaan ja tukemaan asiakkaidemme arkea.

Lue lisää opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöstämme.


Hyvän tekemisen tapoja

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille luotettavan hyvän tekemisen kanavan. Edellisen kampanjan aikana kauttamme jaettiin 500 000 euroa lahjoitustuottoja lähes 2000 vähävaraisen oululaisen lapsen ja nuoren harrastustoiminnan tukemiseen. Nyt meneillään olevalla varainhankinnan kampanjalla haluamme tukea Oulun alueella asuvia ikääntyneitä hyvinvointilahjakortein sekä vahvistaa alueellista jalkautuvaa nuorisotyötä. Tule mukaan tukemaan alueemme nuoria ja ikäihmisiä!

Lue lisää ODL:n varainhankinnasta.

Avainlukujamme vuonna 2021

88
Työntekijää
234
Vapaaehtoista
37
Opiskelijaharjoittelijaa
4
Väitöskirjaa ja opinnäytetyötä