ODL
LikiDigi

Hankkeessa kehitetään tukipalvelua henkilöille, joiden työkyky ja hyvinvointi on koronapandemian johdosta heikentynyt.

Mitä hanke pitää sisällään?

LikiDigi-hankkeessa kehitetään olemassa olevien palveluiden rinnalle tukipalvelua henkilöille, joiden elämäntilanne on koronapandemian johdosta heikentynyt. Hankkeen tavoitteena on tukea osallistujien työkykyisyyttä, opiskeluvalmiuksia ja digitaalisia taitoja sekä edistää hyvinvointia.

Hanke on tarkoitettu oululaisille 18–64-vuotiaille työttömille ja työelämän ulkopuolella oleville henkilöille sekä opiskelijoille, joiden opinnot ovat vaarassa keskeytyä.

Hankkeessa tuetaan osallistujien työkykyä tarjoamalla tukea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, apua digitaalisten taitojen vahvistamiseen, yksilöohjausta, ryhmätoimintaa eri osa-alueilla, mahdollisuuden vertaistukeen sekä saatto- ja asiointiapua arjen tilanteisiin ja mahdollisuuden toimia vapaaehtoisena.

Hanke kokoaa kohderyhmäasiakkaiden ja ohjaushenkilöstön käyttöön valmennussivuston, joka tarjoaa ohjausmallit ja hankkeen tulokset valtakunnallisesti hyödynnettäväksi. Hanke toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) kanssa. Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr. toimii hankkeen päätoteuttajana ja Diakonia-ammattikorkeakoulu osatoteuttajana.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto (ESR). Hanke on toimintalinjalta 9. REACT-EU:n ESR-toimenpiteet ja sen erityistavoite on digitaalisten taitojen parantaminen.

Hankkeen yhteystiedot

Lotta Pöytäkangas-Koskela
Projektikoordinaattori, palveluohjaaja
Saana Hautala
Projektipäällikkö
 • Blogi ODL Yhdessä
  Palvelumuotoilusta apua LikiDigi-hankkeen sivuston kehittämisessä

  Tutkimusten mukaan korona-aika on kuormittanut ihmisten hyvinvointia. Jopa useampi kuin joka kolmas kokee hyvinvointia heikentävää…

 • Blogi ODL Liikuntaklinikka ODL Yhdessä
  Merkityksellisen arjen aakkoset

  Jokapäiväisiin toimintoihin osallistuminen on kaikille ihmisille tärkeää ja myös keskeinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä tekijä.

 • Uutiset
  Oulun Diakonissalaitos, Nuorten Ystävät ja Hoivatie tukevat Ukrainan sodan jaloissa olevia perheitä

  Oulun Diakonissalaitos, Nuorten Ystävät sekä niiden omistama Hoivatie ovat mukana auttamassa Ukrainan sodasta kärsiviä…