ODL
Nuorten työpajatoiminta

Työpajalla saat mielekästä tekemistä arkeen sekä mahdollisuuden tutkailla työ- ja opiskeluvaihtoehtojasi ja vahvistaa taitojasi niissä.

Nuorten työpajalta suunta kohti tulevaisuutta

Voit tulla mukaan ODL Nuorten työpajatoimintaan, jos olet alle 29-vuotias ja kaipaat päiviisi mielekästä ja vaihtelevaa työpajoilla tapahtuvaa tekemistä, tarvitset tukea elämäntilanteessasi tai apua opiskelu- tai urasuunnitelmien laatimiseen. Voit olla työtön työnhakija, sairauslomalla, kuntoutustuella tai etsiä muutoin suuntaa elämässäsi.

ODL Nuorten työpaja on niin sanottu seinätön pajaympäristö, jossa tehdään erilaisia tehtäviä eri toimintaympäristöissä. Nuorten työpajalla voit kokeilla esimerkiksi kädentaitoihin tai keittiötoimintaan liittyviä tehtäviä sekä vahvistaa hyvinvointiasi, sosiaalisia taitojasi sekä itsetuntemustasi yhteisissä ryhmätoiminnoissa.

Työpajan toimintaan kuuluu myös tutustumisia, retkiä ja liikuntaa erillisen ohjelman mukaisesti.  Voit osallistua oman kiinnostuksesi ja voimavarojesi mukaan joko kaikkiin työpajapäiviin tai vain niihin, joiden aikataulu ja ohjelma sopivat sinulle.

Nuoria ja ohjaaja keskustelemassa

Työpajan sijainti

ODL Nuorten työpaja sijaitsee Starttipajojen yhteydessä osoitteessa Isokatu 47, kolmannessa kerroksessa.  Nuorten työpajalla työskennellään seinättömästi muun muassa Startin käsityöpajan ja keittiöpajan tiloissa.  Tarpeen ja osallistujien kiinnostuksen mukaan toiminnassa voidaan hyödyntää myös  muita Starttipajojen tiloja ja toimintaa, joissa voidaan kokeilla esimerkiksi puutyötaitoja Verstaalla tai hioa tietoteknisiä taitoja Tietsikkapajalla.

Ota yhteyttä

Saila Lehto
Palveluvastaava
Mira Aatsinki
Projektikoordinaattori