ODL
Jatkoon! – tukea yksin- ja mikroyrittäjille - Hanke on päättynyt 31.8.2023

Käy tutustumassa hankkeen tuotoksiin!

Käy tutustumassa hankkeen tuotoksiin!

Hankkeen tuotoksena kehiteltiin sähköinen tietopankki: Hyvinvoinnin palaset yrittäjän polulla. Voit hakea sieltä linkkejä ja tietoa oman hyvinvoinnin tukemisen ja edistämiseen. Sähköinen tietopankki koostuu neljästä osa-alueesta: 1. Yrittäjän jaksaminen, 2. Elintapaohjaus, 3. Verkoston voima ja 4. Yritystoiminnan tuki.

Käy myös katsomassa hankevideo mitä hankkeessa tehtiin: (2) ODL Jatkoon! Yrittäjien työhyvinvointi -hankevideo – YouTube

Hankkeen loppuraporttiin voit tutustua tästä.

 


Hankkeeseen osallistuja sai puolen vuoden ajan itselleen yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta muiden yrittäjien kanssa sekä tarvittaessa elintapaohjausta. Lisäksi hän pääsi osallistumaan työhyvinvointia käsitteleviin webinaareihin. Palvelu oli yrittäjälle maksutonta. Lähestymistapa kaikissa asiakastapaamisissa oli voimavara- ja ratkaisukeskeinen.

Hankkeen rahoittajana oli ESR (Euroopan Sosiaalirahasto) sekä ODL (Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö). Hankkeen toteutti Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö ajalla 1.8.2021–31.8.2023.  Hankkeen kohderyhmänä olivat Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjät.

Hankkeessa huomioitiin yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi tarjoamalla työnohjauspalveluita sekä ohjaamalla yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta.  Hanke tarjosi yrittäjälle mahdollisuuden vahvistaa verkostoaan ja saada siitä tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin. Työmuotoja määritti salassapitovelvollisuus, eikä osallistuvien yrittäjien tiedot olleet julkisia.

Katso Jatkoon! -hankkeen video

Hankkeen yhteystiedot

  • Blogi ODL Yhdessä
    Kun hyvän äärellä uuvuttaa

    Tunnistatko sinä hykerryttävän tunteen, kun elämän jano on kova, ja tekemistä on paljon? Mielesi ehkä…

  • Blogi ODL Yhdessä
    Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

    Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…