ODL
Jatkoon! – tukea yksin- ja mikroyrittäjille

Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjille tarjotaan jaksamisen tukea, ohjausta ja työhyvinvoinnin polkuja.

Työhyvinvointia yksin- ja mikroyrittäjille

Jatkoon! -hanke edistää Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjien työhyvinvointia ja sitä kautta yritysten tuottavuutta erityisesti työnohjauksen keinoin.

Hankkeeseen voi hakea mukaan Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjä (alle 10 hengen yritys). Hakuaika seuraavaan valmennusjaksoon on 1.–30.10.2022.


Hankkeeseen osallistuja saa puolen vuoden ajan itselleen yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta muiden yrittäjien kanssa sekä tarvittaessa elintapaohjausta. Lisäksi hän pääsee osallistumaan työhyvinvointia käsitteleviin webinaareihin. Palvelu on yrittäjälle maksutonta. Lähestymistapa kaikissa asiakastapaamisissa on voimavara- ja ratkaisukeskeinen.

Hankkeen rahoittajana on ESR (Euroopan Sosiaalirahasto) sekä ODL (Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö). Hankkeen toteuttaa Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö ajalla 1.8.2021–31.8.2023.  Hankkeeseen voi hakea mukaan Pohjois-Pohjanmaan yksin- ja mikroyrittäjä.

Hankkeessa huomioidaan yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi tarjoamalla työnohjauspalveluita sekä ohjaamalla yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta.  Hanke tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden vahvistaa verkostoaan ja saada siitä tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin. Työmuotoja määrittää salassapitovelvollisuus, eikä osallistuvien yrittäjien tiedot ole julkisia.

Katso Jatkoon! -hankkeen video

Hankkeen yhteystiedot

Jenni Hintsala
Asiantuntija, työnohjaaja
Johanna Hytönen
Asiantuntija
Riitta Engman
Projektipäällikkö
  • Blogi ODL Yhdessä
    Kun hyvän äärellä uuvuttaa

    Tunnistatko sinä hykerryttävän tunteen, kun elämän jano on kova, ja tekemistä on paljon? Mielesi ehkä…

  • Blogi ODL Yhdessä
    Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

    Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…