ODL
Valmiuksia opintoihin

Kun tavoitteesi on päästä opiskelemaan ja saada valmiuksia opintoihin, me autamme alkuun. Otamme huomioon kokonaistilanteesi ja annamme oikeanlaisen avun. Vahvistamme opiskelutaitoja ja valmennamme tulevaan.

Opintojen tukipolkuja etsimässä

Mikäli kaipaat ohjausta tai tukea opintoihin hakeutumiseen, voit saada yksilöllistä valmennusta omien vahvuuksiesi ja oman opiskelupolkusi löytämiseen. Autamme opiskelupaikan hakemisessa ja tuemme opiskelujen alkuun saattamisessa. Yksilöllistä ohjausta opintopolun suunnitteluun tarjoamme käynnissä olevien hankkeidemme kautta.

ODL Starttipajoilla voi puolestaan hankkia osaamista useammalta eri toimialalta, jonka voi opiskelijaksi päästyään näyttää ja osoittaa oppilaitoksessa aikaisemmin hankittuna osaamisena. Oppilaitos voi tällöin osoitetun osaamistason mukaan lukea aikaisemmin hankittua osaamista hyväksi osaksi opiskelijan opintosuorituksia. Osaamisen tunnistamisessa hyödynnämme PAIKKO-työkalua. Starttipajoilla toteutuva osaamisen tunnistaminen toteutuu toistaiseksi osana kuntouttavan työtoiminnan palvelua.

 

 • Blogi ODL Yhdessä
  Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

  Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

  Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Laululla iloa elämään

  Iloinen kolmikko nauttii ODL Yhteislauluhetken jälkeen pullakahveita hymy huulilla ja iloisen puheensorinan kera. Tämä pirteä…

Ota yhteyttä

Saila Lehto
Palveluvastaava