ODL
Tukea työelämää varten

Kun tavoitteesi on päästä työelämään, harjoitellaan sitä yhdessä. Me huomioimme kokonaistilanteesi ja annamme tarvitsemasi avun. Valmennamme myös työssäjaksamiseen ja kuntoutamme takaisin työelämään.

ODL Yhdessä Palveluneuvonta

Mukana työelämässä

Erilaiset elämäntilanteet voivat haastaa meitä työllistymisessä, työelämään kiinnittymisessä tai työssäjaksamisessa. Jos et ole löytänyt omaa alaasi tai työttömyytesi on pitkittynyt, työhönvalmennus voi olla siihen apu: annamme tukea työelämään tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia päästä eteenpäin työllistymisen polulla.

Tukea työelämään voit saada esimerkiksi kuntouttavan työtoiminnan palvelussa ODL Starttipajoilla tai yksilöllistä työhönvalmennusta erilaisten hankkeiden toteuttamana. Toteutamme myös erilaisia ryhmätoimintoja työllistymisen tueksi. Autamme myös henkilökohtaisen urapolun selkiyttämisessä ja annamme käytännön ohjausta työnhakuun.

Kaikki toimintamme on osallistujille maksutonta. Toimimme työllistymistä edistävissä palveluissa aina viranomaisen kumppanina täydentäen julkisia palveluja.

 • Blogi ODL Yhdessä
  Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

  Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

  Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Laululla iloa elämään

  Iloinen kolmikko nauttii ODL Yhteislauluhetken jälkeen pullakahveita hymy huulilla ja iloisen puheensorinan kera. Tämä pirteä…

Ota yhteyttä:

Saila Lehto
Palveluvastaava