ODL
Kuntoutusta kidutuksen uhreille

Traumakuntoutus, KITU (Kidutettujen kuntoutus) tarjoaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Kuntoutuksessa vahvistetaan toimintakykyä arjessa, edistetään kotoutumista ja ennaltaehkäistään syrjäytymistä.

Kuntoutusta kidutuksen uhreille

Traumakuntoutus tarjoaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Kuntoutuksessa vahvistetaan toimintakykyä arjessa, edistetään kotoutumista ja ennaltaehkäistään syrjäytymistä.

Kuntoutujalla on oma kuntoutustiimi, jossa on  lääkäri, psykiatrinen sairaanhoitaja, terapeutti tai psykoterapeutti tai fysioterapeutti. Tapaat tiimiä vastaanotolla ja sinulla on tarpeesi mukaan oman kielen tulkki tukena. Palvelussa kuntoutuja saa keinoja traumaoireiden hallintaan ja oireet helpottuvat.  Teemme tiivistä yhteistyötä kuntoutujaa tukevien verkostojen ja hänen läheistensä kanssa.

Kuntoutuksen ryhmistä saat vertaistukea ja rohkeutta olla toisten ihmisten kanssa tekemisissä ja toimintaa arkeesi. Ryhmätoiminta voi olla sisällöltään keskustelua, taidetta, musiikkia, liikuntaa, ruuanlaittoa ja askartelua. Lisäksi järjestämme toimintapäiviä, retkiä asiakkaille ja heidän läheisilleen sekä perheille.

 

 

Ota yhteyttä

Katri Juntunen
Tiimivastaava, psykiatrinen sairaanhoitaja
Raila Vierimaa
Palvelusihteeri