ODL
ODL työnantajana

ODL:n yli 100 vuoden olemassaolon taustalla ovat ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät, jotka tekevät työtään täydestä sydämestään.

Tule osaksi meitä

ODL työllistää joukon osaavia, yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita eri alojen ammattilaisia.

Työskentelemme kunnianhimoisesti elämänhallinnan, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Kuljemme rinnalla elämän solmukohdissa, pienissä ja isoissa onnistumisissa. Palvelumme ja osaamisemme perustuvat monialaiseen asiantuntijuuteen ja luotettavaan tietoon. Jokaisella on oikeus hyvään elämään – siksi teemme tätä työtä.

Tarjoamme merkityksellisiä, monipuolisia työpaikkoja. Meillä työskentelee muun muassa ohjaajia, tutkijoita, lääkäreitä ja insinöörejä. Tiedämme, että ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme, joten panostamme erinomaiseen työntekijäkokemukseen. On tärkeää, että töissä on kokonaisvaltaisesti hyvä olla.

Työnantajana olemme vakavarainen, vastuullinen ja luotettava. Haluamme myös pysyä ajassa mukana ja kehittyä organisaationa yhä paremmaksi työpaikaksi.

Haluamme joukkoomme osaavia, kehittymishaluisia ja yhteen hiileen puhaltavia hyviä tyyppejä! 

Jätä meille yhteystietosi ja hae avoimiin tehtäviin!

ODL Urasivustolla pääset kertomaan itsestäsi ja sinua kiinnostavista tehtävistä sekä jättämään yhteystietosi, ansioluettelosi ja suosittelijasi. Voit myös valita sinua kiinnostavat tehtävät Verkostoidu-painikkeen kautta. Verkostoitumisen avulla luot itsellesi profiilin, joka vastaa avoimen hakemuksen jättämistä. Kun olet luonut profiilin, voit tilata sivustolta ilmoituksia sinua kiinnostavista tehtävistä.

Avainlukuja

88
ihmistä
45
keski-ikä
+63
eNPS -suositteluhalukkuus (+40=erinomainen)
4,1
työntekijäkokemusindeksi (1-5)

Työntekijätarinoita

Minkälaisia työtehtäviä meiltä löytyy ja minkälaisia henkilöitä niiden takana on? Mikä saa ihmiset viihtymään meillä?  Tutustu meihin pintaa syvemmältä ja lue alta työntekijätarinoitamme.

Lisätietoja

Elisa Maukku
Henkilöstö- ja laatupäällikkö, TtM