ODL
Tarvitsen tukea tavoitteelliseen treeniin

Huipputason asiantuntijatiimimme auttaa asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet tavoitteelliseen treeniin. Saat saman katon alta monialaiset palvelut, ja käytössämme on luotettava tutkimustieto ja teknologia.

Verkkoajanvaraus

Kuntotestausta ja valmennusta

Tarjoamme kuntotestaus- ja valmennuspalveluja ODL Liikuntaklinikan testauslaboratoriossa, joka on yksi Suomen monipuolisimmista ja ajanmukaisimmista. Yksilölliset palvelut tavoitteelliseen treeniin aloittelijoista huippu-urheilijoihin.

Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden huippukokemus kuntoilijoiden ja urheilijoiden suorituskyvyn mittaamisesta ja valmentamisesta. Yksityishenkilöiden kuntotestauksen lisäksi tarjoamme palveluita myös urheiluseuroille ja yrityksille. Meillä voit tehdä myös Pelastusopiston testit.

  • Juoksijan infopaketti

    Liikuntaklinikan asiantuntijat ovat laatineet kattavan juoksijan infopaketin, josta löydät palvelumme juoksijalle sekä saat myös tietoa juoksijan tyypillisistä vammoista ja niiden hoidosta. Jos juoksukärpänen iski ja haluat aloittaa uuden harrastuksen niin nyt siihen on loistava mahdollisuus.

Ajanvaraus ja asiantuntijamme

Ajanvaraus ODL Liikuntaklinikka
Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, liikuntafysiologi, LitM
Jani Ailovuo
Testausasiantuntija