ODL
Apua arkeen ja elämään

Yhdessä löydämme ratkaisun niin pieniin ja hetkellisiin kuin suuriin arjen pulmiin. Me autamme alkuun, kun opettelet uutta, ja kuljemme rinnallasi niin pitkään kuin meitä tarvitset.

ODL Yhdessä Palveluneuvonta

Eteenpäin arjessa

Tarvitsetko apua elämänhallintaan ja arkeen: tukea kotoa lähtemiseen, asiointiin tai toivot muutosta elämäntilanteeseesi? Kohtaamme sinut kiireettömästi ja kuljemme rinnallasi hyvinvointiasi tukien.

Olemme tukenasi yksilöllisessä tilanteessasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Tuemme hyvinvoivan arjen rakentumista yksilöohjauksen, ryhmätoimintojen ja vapaaehtoistyön kautta.

Toiminta lähtee liikkeelle sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Valitse tilanteeseesi sopiva toimintamuoto tai mietitään yhdessä, millä tavoilla voisimme auttaa.

 

ODL:n apua arkeen, elämänhallinta-tukitoimet, kuvituskuva.

 • Blogi ODL Yhdessä
  Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

  Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…

 • ODL Yhdessä Uutiset
  Kohtaamisen teema esillä Oulun teatterin syksyssä

  Oulun teatterissa nähdään tänä syksynä kohtaamisen teemaan syventyvä teos Yksi askel eteenpäin. Teos on syntynyt…

 • Blogi ODL Liikuntaklinikka ODL Yhdessä
  Merkityksellisen arjen aakkoset

  Jokapäiväisiin toimintoihin osallistuminen on kaikille ihmisille tärkeää ja myös keskeinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä tekijä.

 • Blogi ODL Yhdessä
  Palvelumuotoilusta apua LikiDigi-hankkeen sivuston kehittämisessä

  Tutkimusten mukaan korona-aika on kuormittanut ihmisten hyvinvointia. Jopa useampi kuin joka kolmas kokee hyvinvointia heikentävää…

Ota yhteyttä

Piritta Pietilä-Litendahl
Palveluvastaava