ODL
Vapaaehtoiseksi

Tule mukaan vapaaehtoiseksi, niin saat merkityksellistä tekemistä, tuotat hyvää muille ja vahvistat omaa toimintakykyäsi. Meidän kanssamme osaamisesi vahvistuu, pääset näyttämään taitosi ja voit oppia uutta.

Vaikuta vapaaehtoistyön kautta

Haluatko vapaaehtoiseksi ikäihmisten tai nuorten pariin? Kiinnostaako sinua kestävä kehitys ja tehtävät hävikkiruoan parissa? ODL:n vapaaehtoistyössä vaihtoehtoja on runsaasti – pystyt auttamaan juuri sinulle sopivalla tavalla ja ajalla.

ODL:n vapaaehtoistoiminnassa teemme mahdolliseksi sen, että osaamisesi ja tarjoamasi apu löytää perille. Löydät meiltä erilaisia vapaaehtoisena toimimisen tapoja. Kaikki lähtee liikkeelle sinun kiinnostuksestasi. Valitse sinua kiinnostava vapaaehtoistyön muoto tai suunnitellaan yhdessä, millä tavoin sinä voit auttaa.

Koulutamme ja perehdytämme sinut haluamaasi vapaaehtoistehtävään. Saat jatkuvan tuen ja ohjauksen työntekijöiltämme. Lisäksi pääset osallistumaan yhteisiin virkistäytymistilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vapaaehtoisena olet mukana edistämässä yhdenvertaisuutta ja hyvää arkea.

 

Kuvituskuva ODL:n vapaaehtoiseksi liittymisestä.

 • Blogi ODL Yhdessä
  Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

  Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

  Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…

 • Blogi ODL Yhdessä
  Laululla iloa elämään

  Iloinen kolmikko nauttii ODL Yhteislauluhetken jälkeen pullakahveita hymy huulilla ja iloisen puheensorinan kera. Tämä pirteä…

Ota yhteyttä

Piritta Pietilä-Litendahl
Palveluvastaava