ODL
SeuraDiili -palvelu

ODL SeuraDiili – urheilijoiden tukipalvelut

SeuraDiili –palvelu  tuo urheiluseurojen käyttöön suorituskykyä ja terveyttä tukevat palvelut tarvelähtöisesti, nopeasti sekä edullisesti. SeuraDiilin kautta urheiluseura saa myös matalan kynnyksen asiantuntijaohjausta sekä urheilijoiden, valmentajien ja vanhempien koulutusta.   

 SeuraDiili on urheiluseuroille maksuton, mutta sopimuksen kautta urheilijat ja valmentajat saavat hyviä etuja. Sopimus ei sido urheiluseuraa palveluiden käyttöön eikä yhteen yhteistyökumppaniin.

SeuraDiili -edut

  • Maksuton urheilulääkärin puhelinneuvonta (puh. (08) 313 2154) joka tiistai klo 12-13.  Voit soittaa, kun mietityttää, mitä vaivallesi pitäisi tehdä tai keneen asiantuntijaan ottaa yhteyttä. Myös seuradiililäisen perheenjäsen tai valmentaja voi hyödyntää puhelinneuvontaa.
  • SeuraDiili – hinnaston mukaiset alennukset Liikuntaklinikan palveluista sekä muita erillisiä tarjouksia Liikuntaklinikan palveluista sekä koulutuksista mm. vuosittaiset Liikuntalääketieteen päivät ja Ravitsemuskoulutuspäivät. 
  • Toimistomaksu 0 euroa ODL Liikuntaklinikalla (norm. 21€)

Edut voimassa urheiluseuran jäsenille ja heidän perheenjäsenille. Muista mainita urheiluseurasi asioidessasi ODL Liikuntaklinikalla.

SeuraDiili palveluun voi sisällyttää lajikohtaisesti räätälöidyt:

Solmitaanko sinun seurallesi SeuraDiili -sopimus. Ota yhteyttä!

Jenna Ojala
Palveluesimies
Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, liikuntafysiologi, LitM