ODL
Prikka kiertoon

– työllisyyden osallisuuden ja kiertotalouden kehittämishanke

Työllisyyttä, osallisuutta ja kierrätystä

Prikka kiertoon on työllisyyden, osallisuuden ja kiertotalouden kehittämishanke, jossa kehitetään uusia ratkaisuja hävikkiruoan logistisiin prosesseihin sekä osallisuuden ja työllisyyden haasteisiin.

Euroopan sosiaalirahaston rahoittamassa hankkeessa päätoteuttajana toimii Helsingin Diakonissalaitos ja osatoteuttajina Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö, Oulun kaupunki, Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymä ja Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy. Hankkeen päärahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Kehitämme uusia ratkaisuja hävikkiruoan logistisiin prosesseihin sekä osallisuuden ja työllisyyden haasteisiin. Tarjoamme erilaisia sosiaalisen työllistämisen mahdollisuuksia työelämän ulkopuolella oleville sekä heikossa työmarkkina-asemassa oleville oululaisille. Edistämme toiminnallamme kohderyhmiin kuuluvien työkykyisyyttä, hyvinvointia ja voimavaroja sekä tarjoamme tehostettua ura- ja koulutusohjausta.

ODL:n päävastuualueena on logistiikkakeskuksen vapaaehtoistoimintojen kehittäminen. Tätä kautta vahvistamme kaupunkilaisten osallisuutta ja hyvinvointia.

 

 

 

Hankkeen yhteystiedot

Anna Olsen
Projektikoordinaattori
 • Blogi ODL Yhdessä
  Kun hyvän äärellä uuvuttaa

  Tunnistatko sinä hykerryttävän tunteen, kun elämän jano on kova, ja tekemistä on paljon? Mielesi ehkä…

 • Blogi ODL Liikuntaklinikka ODL Yhdessä
  Merkityksellisen arjen aakkoset

  Jokapäiväisiin toimintoihin osallistuminen on kaikille ihmisille tärkeää ja myös keskeinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä tekijä.

 • Blogi ODL Yhdessä
  Miksi nousen aamulla ylös ja teen elämälläni jotain merkityksellistä? Mistä syntyy ”tekemisen ilo”?

  Kesä tulee – hitaasti tai nopeasti – se tulee kuitenkin. Ainakin täällä pohjoisessa ihmisen olo…