ODL
Tule vapaaehtoiseksi

Kun haluat merkityksellistä tekemistä, tuottaa hyvää muille tai vahvistaa omaa toimintakykyä, tule mukaan toimintaamme vapaaehtoiseksi.

Tule mukaan ODL-vapaaehtoisten osaavaan ja innostuneeseen joukkoon

Vapaaehtoistoimintaan tarjoamasi aika ja osaaminen on arvokas hyvinvoinnin lähde. Vapaaehtoisena toimiessasi tuotat hyvää avunsaajalle, itsellesi ja ympäröivälle yhteisölle. Saat vapaaehtoistoiminnan kautta merkityksellisyyden ja osallisuuden kokemuksia, osaamisesi vahvistuu.

ODL:n vapaaehtoistoiminnassa teemme mahdolliseksi sen, että osaamisesi ja tarjoamasi apu löytää perille. Löydät meiltä erilaisia vapaaehtoisena toimimisen tapoja. Kaikki lähtee liikkeelle sinun kiinnostuksestasi. Valitse sinua kiinnostava vapaaehtoistoiminnan muoto tai suunnitellaan yhdessä, millä tavoin sinä voit auttaa.

Koulutamme ja perehdytämme sinut haluamaasi vapaaehtoistehtävään. Saat jatkuvan tuen ja ohjauksen työntekijöiltämme. Lisäksi pääset osallistumaan yhteisiin virkistäytymistilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vapaaehtoisena olet mukana edistämässä yhdenvertaisuutta ja hyvää arkea.

Avainlukuja 2023

401
Vapaaehtoista
+700
Tuntia vapaaehtoistoimintaa kuukaudessa
eNPS
+74
4,7/5
Kokemus hyödystä
4,5/5
Kokemus toiminnan laadusta
4,5/5
Tyytyväisyys toimintaan

Tutustu vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin

Vapaaehtoistarinoita

Minkälaisia vapaaehtoistehtäviä meiltä löytyy ja minkälaisia henkilöitä niiden takana on? Mikä saa ihmiset viihtymään vapaaehtoisina?  Tutustu aiheeseen pintaa syvemmältä ja lue alta vapaaehtoistemme tarinoita.