ODL
Yhdistämön kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka tarjoaa matalalla kynnyksellä monenlaista tekemistä 18–35-vuotiaille nuorille aikuisille oman jaksamisen mukaan.

Yhdistämön kohtaamispaikka nuorille aikuisille

Kohtaamispaikan toiminta on matalan kynnyksen avointa kahvilatoimintaa 18–35-vuotiaille nuorille aikuisille.  Kohtaamispaikassa voit viettää aikaa rennosti yhdessä muiden nuorten aikuisten kanssa oleilemalla. Tarjoamme myös mahdollisuuden monenlaiseen tekemiseen oman jaksamisesi mukaan.

Kohtaamispaikka on turvallinen ympäristö olla osana yhteisöä omana itsenään. Voit tutustua muihin saman ikäisiin aikuisiin.

Yhdistämön Kohtaamispaikka maanantaisin klo 13–17 ja tiistaisin klo 11–13, Isokatu 47, 1 krs

Keittiöltä löytyy monenlaisia tehtäviä, joissa voit olla mukana ohjaajan kanssa. Pääset harjoittelemaan ruoanvalmistustaitoja tai voit hyödyntää osaamistasi leipoen. Mikäli tykkäät enemmän pelailla, kohtaamispaikassa on siihen hyvät mahdollisuudet. Meiltä löytyy pleikkarin lisäksi monenlaisia lauta- ja korttipelejä. Jos taas olet enemmän käsillätekijä ja haluat toteuttaa luovuuttasi, meiltä löytyy erilaista tarvikkeita niin piirtämiseen kuin käsitöihinkin.

Tarjolla on aina syötävää sekä kahvia ja teetä, joten meillä ei tarvitse viettää aikaa nälkäisenä. Osallistuminen on maksutonta. Voit tulla tutustumaan kohtaamispaikkaan milloin vain sen aukioloaikana. Voit halutessasi ottaa mukaan tukihenkilön tai läheisen.

Kohtaamispaikan sisältö suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa.

Ota yhteyttä

Johanna Anttila
Projektikoordinaattori, palveluohjaaja
Saana Hautala
Projektipäällikkö
  • Blogi ODL Yhdessä
    Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

    Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…