ODL
Merke 2 - Yhdessäoloa ja eteenpäin menemistä

Tarjoamme ammatillisesti ohjattua olkkaritoimintaa, henkilökohtaista ohjausta ja pikaista Walk-In palvelua.

Innostu, elä ja etene

Merkessä pääset osalliseksi turvallista yhteisöä, saat uusia ystäviä ja uutta sisältöä elämääsi. Olkkarissa käsittelet ammattilaisten avulla ja vertaisten kanssa elämän peruspilareita ja syvempiä teemoja. Keskitymme yhdessä hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen lisäämiseen. Saat apua työnhakuun ja tulet kuulluksi sinulle tärkeissä asioissa yksilötapaamisissa ja/tai pika-apu palvelussamme. Ohjaamme eteenpäin ja tuemme sinua henkilökohtaisella polullasi. Pääset mukaan virkistymään yhteisille retkille ja erilaisiin tapahtumiin.

Merken olkkari on turvallinen ja kotoisa paikka, mihin olet tervetullut juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Voit valita viikko-ohjelmasta sinun tilanteeseesi, omiin tarpeisiisi ja mielenkiinnon kohteisiisi liittyvät teemat. Lähetteitä palveluun et tarvitse. Riittää, että tulet toimintaan mukaan alkuinfon kautta. Toimintamme on sinulle ilmaista.

Olkkari toimii arkisin maanantaista torstaihin teemapäivin, jotka on nimetty seuraavasti: Mieliala maanantai, Työelämä tiistai, Kimppa keskiviikko, Touhu torstai ja Pika-apu perjantai (viikko-ohjelmapohja alempana). Asiakkaana tulet saamaan joka kuukaudelle oman ohjelman ja voit myös vaikuttaa vaihtuviin ohjelmasisältöjen teemoihin. Olkkarissa on tarjolla pientä purtavaa.

  • Mieliala maanantai klo 10-15
  • Työelämä tiistai klo 10-13
  • Kimppa keskiviikko klo 10-13
  • Touhu torstai klo 10-15

Perjantait olemme varanneet Walk-In arkiavulle (pika-apu palvelumme). Jos mieltäsi painaa jokin asia tai tarvitset apua esim. asiakirjojen kanssa: tule ja me neuvomme tai soita ja me vastaamme. Voit myös laittaa sähköpostia tai jättää soittopyynnön. Tärkeintä on, että et jää asiasi kanssa yksin tai joudu odottamaan liian kauan vastausta tai kuulluksi tulemista. Tuemme pika-apu palvelulla julkisia palveluja.

  • Pika-apu perjantai klo 10-12 ja 13-15

Halutessasi saat oman ohjaajan käyttöösi. Yksilöohjauksessa toimimme ratkaisukeskeisesti ja tavoitelähtöisesti edistääksemme kulkuasi omalla polullasi eteen päin. Olkoot päämääräsi ihmisenä vahvistuminen, koulutukseen hakeutuminen tai vaikka työhön pääseminen. Henkilökohtaisilla yksilötapaamisilla voimme myös syventää pika-apu perjantain keskusteluja.

Tervetuloa Merkeen

Pidämme jokaiselle uudelle asiakkaalle henkilökohtaisen alkuinfon, jossa kerromme tarkemmin toiminnastamme ja kuukausikalenterimme kautta saat selkeän käsityksen toimintojemme sisällöstä. Ota yhteyttä meihin niin sovitaan yhteinen aika. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön sähköpostilla tai tekstiviestillä, soitamme sinulle.

Alkuinfoon voi tulla myös verkostosi työntekijän kanssa ja infosta voi jäädä vaikka heti mukaan toimintaan.

Tervetuloa mukaan MerkePorukkaan!

 

 

Ota yhteyttä

Ulla Kaipainen
Projektipäällikkö
Mari Mäenpää
Palveluohjaaja
Aino Odedeyi
Palveluohjaaja