ODL
Oulun Liikuntalääketieteen päivät 27.-28.4.2023

Oulun Liikuntalääketieteen päivät 27.-28.4.2023

Tänä vuonna järjestämme järjestyksessään 40. Oulun Liikuntalääketieteen päivät. Juhlavuoden päivät sisältävät kaksi erillistä ja erittäin mielenkiintoista koulutuspäivää.

Uutta unesta – Uni ja palautuminen harjoittelun tukena 

Torstai 27.4.2023 klo 8.30-16.00

Ensimmäisen koulutuspäivän aiheena on uni ja harjoittelu. Ohjelma sisältää viimeisintä tietoa unesta ja sen mittaamisesta sekä harjoittelun, ravinnon ja psyykeen vaikutuksesta uneen ja palautumiseen.

Ensimmäisen päivän ohjelmaan pääset tutustumaan täältä.

Ilmoittautuminen linkistä:

https://q.surveypal.com/Liikuntalaaketieteenpaivat-2023/0

Tutkittua tietoa liikunnasta -webinaari

Perjantai 28.4.2023 klo 9.00-14.00

Toisena päivänä syvennymme liikuntalääketieteelliseen tutkimukseen ja pääsemme kuulemaan uusinta tutkimustietoa ODL Liikuntaklinikan tutkijoilta ja yhteistyökumppaneilta. Toisen päivän tapahtuma on vain etänä ja se on maksuton.

Toisen päivän ohjelmaan pääset tutustumaan täältä.

Ilmoittautuminen molempiin päiviin tästä linkistä:

https://q.surveypal.com/Liikuntalaaketieteenpaivat-2023/0

 

Tervetuloa mukaan!
Mitkä ovat Oulun liikuntalääketieteen päivät?

ODL Liikuntaklinikka järjestää vuosittain liikuntalääketieteen koulutuspäivän, jossa käsitellään ajankohtaisia liikuntaan ja terveyteen sekä suorituskykyyn liittyviä teemoja.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti liikunnan, terveydenhuollon  ja kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille, mutta tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Koulutus on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi kunkin vuoden sisällön ja hakemusten mukaisesti monelle erikoisalalle (esim. fysiatria, liikuntalääketiede jne.).

Koulutuksiin voi osallistua helposti ja edullisesti myös etäyhteyksien välityksellä – vaikka omalta työpisteeltäsi.  Otamme mielellämme vastaan toiveita tulevien liikuntalääketieteen koulutuspäivien sisällöstä.

Päivä järjestetään keväisin, seuraa koulutusilmoitteluamme ja osallistu.

Keneen voin olla yhteydessä?

Ajanvaraus ODL Liikuntaklinikka