ODL
Kuntoutuminen ja kotoutuminen

Me toivotamme sinut tervetulleeksi ja autamme alkuun. Koskee asiasi sitten kotoutumista, terveyttä tai kuntoutusta, me ymmärrämme ja autamme sinua. Meillä on vahva monikulttuurisen työn osaaminen.

ODL Yhdessä Palveluneuvonta

Hyvää arkea Suomessa

Tarvitsetko tukea kotoutumiseen? Etsitkö paikkaa, jossa voit keskustella muiden kanssa ja saada tukea tilanteeseesi? Autamme sinua asettumaan uuteen asuinympäristöösi ja sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin. Tarjoamme koulutusta ja tukea myös maahan muuttajien kanssa toimiville ammattilaisille.

Uuteen maahan muuttaminen ja kotoutuminen on suuri muutos, jonka jokainen kokee eri tavoin. Riippuen maahanmuuton syystä sinulla voi olla erilaisia tarpeita ja tilanteita ratkaistavana. Tuemme sinua asettumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja arkeen. Voit tulla mukaan kahvila- ja ryhmätoimintoihin tai saada yksilöllistä traumakuntoutuspalvelua.

Kuntoutuminen ja kotoutuminen ODL:llä, kuvituskuva.

Tarjoamme ammattilaisille koulutusta ja konsultaatiota maahan muuttaja taustaisten moniammatilliseen traumatyöhön ja kulttuurisensitiivisen mielenterveystyön toteuttamiseen sekä Ukrainasta Suomeen tulleiden tilanteen edistämiseksi.

 

Ota yhteyttä

Piritta Pietilä-Litendahl
Palveluvastaava