ODL
Yksilövalmennus

Mitä palvelu sisältää?

Yksilövalmennuksessa teemme sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman, jonka avulla harjoittelu on innostavaa ja kehittävää.

Harjoitusohjelma rakennetaan arkeesi ja tavoitteesi sopivaksi. Yksilövalmennukseen on mahdollista yhdistää myös ohjattua valmennusta. Yksilöllisen harjoitusohjelman voi tilata kuntotestin yhteydessä tai erikseen ilman testausta.

Mikäli et ole käynyt kuntotestissä, varataan sinulle lisäksi 30 minuutin tapaamisaika liikuntafysiologille (mahdollisuus myös etänä). Ota tällöin yhteyttä etukäteen liikuntafysiologi Jaakko Tornbergiin,  jaakko.tornberg(at)odl.fi

Harjoitusohjelma sisältää yksilöllisesti rakennetun ja monipuolisen harjoitusohjelman kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä mahdollisuuden konsultoida liikuntafysiologia valmennusjakson aikana sähköpostitse harjoitteluun liittyvissä asioissa.

Lihaskunto-ohjelma ja ohjaus

Myös pelkästään lihaskuntoharjoitteluun on mahdollista saada yksilöllinen harjoitusohjelma. Tällöinen harjoitusohjelma sisältää myös yhden 60min ohjauksen, jossa mm. käydään läpi harjoitteluohjelmasi lihaskuntoliikkeet. Ohjaukset tapahtuu ODL Liikuntaklinikan tiloissa.

Juoksutekniikkaharjoitusohjelma + ohjaus

Juoksutekniikkaharjoitusohjelma on 8 viikon juoksutekniikkaan keskittyvä yksilöllinen harjoitusohjelma. Ohjelman lisäksi valmennuspalveluun kuuluu yksilöohjaus (kesto 60min), joka sisältää juoksutekniikka-analyysin ja harjoitteiden opettelemisen.

Jos haluat sinulle räätälöidyn yksilövalmennuspaketin (esimerkiksi kuntotestaus, yksilöohjaus, ja harjoitusohjelma) tai räätälöidyn pienryhmävalmennuksen, ota yhteys Jaakkoon (jaakko.tornberg@odl.fi).

Ajanvaraus ja asiantuntijamme

Ajanvaraus ODL Liikuntaklinikka
Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, liikuntafysiologi, LitM