ODL
Yksilövalmennus

Mitä palvelu sisältää?

Yksilövalmennuksessa teemme sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman, jonka avulla harjoittelu on innostavaa ja kehittävää.

Harjoitusohjelma rakennetaan arkeesi ja tavoitteesi sopivaksi. Yksilövalmennukseen on mahdollista yhdistää myös ohjattua valmennusta. Yksilöllisen harjoitusohjelman voi tilata kuntotestin yhteydessä tai erikseen ilman testausta.

Mikäli et ole käynyt kuntotestissä, varataan sinulle lisäksi 30 minuutin tapaamisaika liikuntafysiologille, hinta 60 € (mahdollisuus myös etänä). Ota tällöin yhteyttä etukäteen liikuntafysiologi Jaakko Tornbergiin,  jaakko.tornberg(at)odl.fi

Harjoitusohjelma sisältää yksilöllisesti rakennetun ja monipuolisen harjoitusohjelman kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä mahdollisuuden konsultoida liikuntafysiologia valmennusjakson aikana sähköpostitse harjoitteluun liittyvissä asioissa.

Hinta: 135 €/12 viikon jakso

Lihaskunto-ohjelma ja ohjaus

Myös pelkästään lihaskuntoharjoitteluun on mahdollista saada yksilöllinen harjoitusohjelma. Tällöinen harjoitusohjelma sisältää myös yhden 60min ohjauksen, jossa mm. käydään läpi harjoitteluohjelmasi lihaskuntoliikkeet. Ohjaukset tapahtuu ODL Liikuntaklinikan tiloissa.

Hinta: 130 €/8 viikon jakso

Ajanvaraus ja asiantuntijamme

Ajanvaraus ODL Liikuntaklinikka
Jaakko Tornberg
Testauspäällikkö, liikuntafysiologi, LitM