ODL Liikuntaklinikka

 


Tutkimusta, hoitoa, testausta ja valmennusta


ODL Liikuntaklinikka on liikuntalääketieteen osaamiskeskus, jossa tarjoamme laadukkaita asiantuntijoiden palveluita kaikenikäisille terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille – liikuntaa aloitteleville, peruskuntoilijoille ja huippu-urheilijoille. Liikuntalääketieteen asiantuntijapalveluina tarjotaan liikuntalääkärin vastaanottoja, fysioterapiaa, kuntotestausta ja valmennusta sekä ravitsemusterapeutin palveluja.  Yrityksille suunnatuilla työkuntopalveluilla edistetään työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia. Urheiluseurojen SeuraDiili-palvelu turvaa urheilija terveellisen ja turvallisen harjoittelun.

Lisätietoja palveluistamme saat soittamalla puh. (08) 313 2154 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen tästä linkistä (ulkoinen linkki).

 

ODL Liikuntaklinikan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma tästä linkistä (ulkoinen linkki).


Tutkimus, kehittäminen ja koulutus


Klinikalla toteutetaan aktiivisesti erilaisia hyvinvointihankkeita, tieteellistä tutkimusta sekä koulutusta.
ODL Liikuntaklinikka on korkeatasoinen, opetus- ja kulttuuriministeriön tukema liikuntalääketieteen osaamiskeskus, joka tarjoaa myös liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutusta. Lisäksi Liikuntaklinikalla toteutetaan tilauksesta lääketutkimuksia.


Asiantuntijan palvelut myös etävastaanottona


Tarjoamme asiantuntija palveluja myös etäyhteyden avulla. Vastaanottokäynti onnistuu helposti kotoa, työpaikalta tai vaikka lomamatkan aikana. Yritys- ja kunta-asiakkaille etäpalvelumme voidaan tuottaa suoraan toimipisteeseen. Lisätietoja etäyhteydestä ja ohjeet yhteydenottoon löydät tästä linkistä.

Varaa aika etävastaanotolle soittamalla ODL Liikuntaklinikalle puh. (08) 313 2154 tai sähköisen ajanvarauksen kautta tästä linkistä

 

Avoinna

2.7. - 31.7.22 klinikka suljettu

maanantai - torstai klo  8 - 16
perjantai klo 8 - 15
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Käyntiosoite

Albertinkatu 18 A
90100 Oulu

 

 

 

 

Kaisu Kaikkonen
Palvelupäällikkö
050 312 5611
kaisu.kaikkonen(at)odl.fi
Raija Korpelainen
FT, terveysliikunnan professori, tutkimuspäällikkö
050 312 5746
raija.korpelainen(at)odl.fi
ODL Liikuntaklinikka
Albertinkatu 18 A
(08) 313 2154
liikuntaklinikka(at)odl.fi