ODL
SoteStartin yksilövalmennus

SoteStartista saat henkilökohtaista tukea ja työhönvalmennusta.

Löydä yksilöllinen polku sote-alalle

SoteStartista saat henkilökohtaista apua ja tukea, kun pohdit suuntautumista sosiaali- ja terveysalalle. Yksilöllisessä työhönvalmennuksessa autamme sinua tutustumaan alaan, tuemme tulevaisuuden suunnitelmiasi ja vahvistamme työ- ja opiskeluvalmiuksiasi.

Yksilövalmennuksen aloitamme kanssasi jäsentämällä kokonaistilanteesi ja pohdimme yhdessä tarpeitasi sekä tavoitteitasi.  Tämän jälkeen käymme töihin ja alamme yhdessä toteuttaa voimavaralähtöistä valmennusta, johon liittyvät myös erilaiset työhönvalmennusryhmämme. Olemme tukenasi, mikäli alan opiskelut eivät etene suunnitellusti tai et löydä ammattiasi vastaavaa työtä. Olemme tukena myös kotoutumiskoulutuksessa oleville asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita sote-alasta.

Yksilövalmennuksemme on matalan kynnyksen keskustelutukea, mihin sinun on helppo ja nopea päästä mukaan. Tuki voi olla yksittäisiä tapaamisia tai pidempi prosessi, missä tuemme sinua eteenpäin kohti alaan tutustumista, opintoja ja työtä.

Yksilövalmennuksessa tuemme sinua laaja-alaisesti. Keskustelemme sinua askarruttavista asioista, tuemme vahvuuksiasi, etsimme yhdessä tarvitsemaasi tietoa, autamme alan koulutuksiin, etsimme yhdessä työpaikkoja ja  autamme työpaikkojen hakuun liittyvien asiakirjojen tekemisessä.

Valmistaudumme kanssasi työhaastatteluihin ja voimme olla tukenasi myös työhaastatteluissa. Tuemme sinua tarvittaessa työpaikalle esimerkiksi aloittaessasi oppisopimuskoulutuksen yhteistyöyrityksissämme.

Ota yhteyttä

Heli Lämsä
Työhönvalmentaja
Ulla Teppo
Työhönvalmentaja