ODL
Yhdistämö – yksilöllistä tukea nuorille aikuisille

Tarjoamme viikoittaista yksilöohjausta ja tukea elämäntilanteessasi sekä autamme tulevaisuuden suunnitelmien rakentamisessa.

Yhdessä kohti tulevaa

Yksilöohjaus on sopiva vaihtoehto, kun tarvitset viikoittaista tukea ja kaipaat tsempparia arkeesi. Me autamme sinua vahvistamaan arjessa pärjäämistäsi ja jäsentämään elämäntilannettasi. Tuemme sinua asettamaan tavoitteita, jotka vievät sinua haluamaasi suuntaan. Autamme matkalla kohti tavoitteitasi.

Yksilötapaamisemme voidaan järjestää joustavasti sinulle sopivassa ympäristössä:  kotonasi, kaupungilla, toimistollamme tai etätapaamisena. Tuemme sinua kodin ulkopuolelle lähtemisessä ja autamme tarvittaessa asioimisessa. Yksilöohjauksen tarkempi sisältö muodostuu tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

Sinä olet elämäsi ja arkesi paras asiantuntija. Teemme yhteistyötä toiveesi huomioiden yhdessä läheistesi ja muun verkostosi kanssa. Hyödynnämme yksilöohjauksessa työmenetelmiä, joiden avulla saamme vahvuuksiasi näkyviksi ja selkiytämme tulevaisuusnäkymiäsi. Seuraamme kanssasi elämäntilanteesi edistymistä 3X10D®-elämäntilannemittarin avulla ja arvioimme edistymistäsi säännöllisesti yhdessä sinun ja verkostosi kanssa.

Lisätietoa elämäntilannemittarista

Arvostamme kokemustietoasi

Jokaisella on ainutlaatuinen elämäntarina, jonka aikana syntyy kokemustietoa. Laadukkaiden palveluiden kehittäminen perustuu kokemustietoon, ja siksi haluamme hyödyntää kokemustasi Yhdistämö-hankkeen kehittämistyössä. Tavoitteenamme on parantaa saatavilla olevien palvelujen asiakaslähtöisyyttä, laatua ja saavutettavuutta sekä kehittää eri palvelujen yhteentoimivuutta.

Olet lämpimästi tervetullut yhteiskehittämisen työpajoihin!

  • Blogi ODL Yhdessä
    Intensiivistä tukea matalalla kynnyksellä

    Yhdistämö-hanke on Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ja Diakoniammattikorkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Tavoitteenamme on edistää 18–35-vuotiaiden työelämän ja…

Ota yhteyttä

Johanna Anttila
Projektikoordinaattori, palveluohjaaja
Juha Karhula
Palveluohjaaja