Rekrytointi

 

ODL Säätiön osaajat

ODL Säätiön moniammatilliseen joukkoon kuuluu hyvinvointia ja toimintakykyä edistävien palveluiden, nuorten palveluiden sekä diakoniapalveluiden asiantuntijoita. Lisäksi meillä työskentelee muun muassa hallinnon, henkilöstö- ja kiinteistöasioiden osaajia.   

 

Työnhakijoille ja opiskelijoille

ODL Säätiö työllistää alan ammattilaisia palveluiden ja hankkeiden pariin. Meillä on myös työharjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä mahdollisuuksia opinnäytetyön laatimiseen.

 

Tapamme toimia

Toimimme kristillisellä arvopohjalla ihmisläheisesti, oikeudenmukaisesti, vaikuttavasti ja edelläkävijänä. Arvostamme työntekijöitämme jotka ovat menestystekijämme. Panostamme perehdyttämiseen, vastuulliseen johtamiseen, työolosuhteiden jatkuvaan parantamiseen ja aktiiviseen henkilöstökoulutukseen. Seuraamme systemaattisesti henkilöstön hyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä.

 

Oletko Sinä yksi meistä?

Tarjoamme turvallisen työsuhteen, elämäntilanteen mukaan joustavan työn, vaikuttamismahdollisuuksia oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, hyvinvointia edistävät henkilöstöedut sekä osaavat ja iloiset työkaverit. Arvostamme innostunutta asennettasi, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tervetuloa osaksi ODL Säätiön osaavaa ammattilaisten joukkoa!

Katso avoimet työpaikat tästä linkistä. 

 

Hoivatie Oy:n rekrytointi

Oulun Diakonissalaitos ja Nuorten Ystävät yhdistivät palveluliiketoimintansa ja syntyi sosiaalipalveluja tuottava Hoivatie. Lisätietoa Hoitatien rekrytoinnista ja avoimista työpaikoista löydät täältä (ulkoinen linkki). 

 

Voit jättää avoimen hakemuksen täyttämällä alla olevan lomakkeen: