ODL
Työntekijätarina

Tutustu yhteen tarinaan ja tehtävään meillä ODL:llä.

Riitta Pyky, palveluesimies, asiantuntija

Kuka olet? Kerro itsestäsi.

Olen iloinen, tasainen ja luotettava jalat maassa -tyyppi, joka innostuu muista ihmisistä, mutta arvostaa myös omaa rauhaa. Koulutukseltani olen filosofian tohtori ja tutkin väitöskirjassani nuorten miesten liikkumista ja liikkumaan aktivointia. Olen myös liikuntatieteiden maisteri ja insinööri (AMK). Vapaa-ajallani liikun, leivon ja luen, ja vietän aikaa perheeni kanssa.

Kerro urastasi lyhyesti ja nykyisestä työtehtävästäsi ODL:llä ja mikä tässä työtehtävässä on erityisesti sellaista mistä pidät.

Olen työskennellyt lähes koko työurani ajan erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Tulin ODL Liikuntaklinikalle jo kauan sitten tekemään mittauksia insinööriharjoitteluuni liittyen ja tein sitten sekä insinöörityöni että pro graduni Liikuntaklinikalle. Muutaman muualla vietetyn työvuoden jälkeen palasin Liikuntaklinikalle töihin ja jatko-opiskelijaksi. Tällä hetkellä toimin tutkijoiden esihenkilönä ja lukiolaisten hyvinvointihankkeen projektipäällikkönä. Pidän siitä, että työpäiväni ovat vaihtelevia. Välillä lasken euroja, välillä autan projektipäälliköitä työssään, hoidan henkilöstöhallinnointiin liittyviä asioita tai suunnittelen uusia hankkeita – vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. Tutkijoiden ja muiden työkavereiden auttaminen ja heidän työnsä sujuvoittaminen tekee työstäni merkityksellistä.

Miksi juuri ODL? Mikä täällä saa sinut viihtymään?

Työkaverit saavat minut viihtymään ODL:llä. Kahvihuoneestamme ei naurua puutu ja siellä jaetaan ilot ja surut. ODL on työnantajana luotettava ja välittää työntekijöistään.