ODL
Yhdessä elämän solmuissa

Ammattilaisemme kulkevat rinnallasi, kun tarvitset tukea henkiseen tai fyysiseen hyvinvointiin. Meille voit tulla sellaisena kuin olet.

ODL Yhdessä

Rakennamme merkityksellistä ja toimivaa arkea kanssasi. Olemme kuuntelija, vahvistaja, mahdollistaja, tuki, yhteenliittäjä – ja ystävä. Kuljemme rinnallasi elämän eri vaiheissa.

ODL Yhdessä Palveluneuvonta

Soittamalla palveluneuvontaamme 08 313 2111 autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa toimintaa.
ODL Yhdessä palveluneuvonnan puhelinpäivystys  palvelee sinua maanantaista torstaihin klo 10–13.

Voit laittaa sähköpostia: palveluneuvonta@odl.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön (ulkoinen linkki). 

ODL Liikuntaklinikka

Autamme sinua tekemään tavoitteistasi totta. Olemme monialainen ja luotettava asiantuntija, joka tukee hyvinvointiin, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa – kaikissa lähtökohdissa ja elämäntilanteissa.

Neuvonta ja ajanvaraus

Ole yhteydessä ODL Liikuntaklinikalle puhelimitse 08 313 2154 tai verkkoajanvarauksellamme.

Neuvonta ja ajanvaraus

Varaa aika ODL Liikuntaklinikalle puhelimitse 08 313 2154 tai verkkoajanvarauksellamme.

Verkkokauppa

Tilaa asiantuntijapalvelumme suoraan verkkokaupastamme.

ODL Kiinteistöpalvelut

Olemme tukenasi, jos tarvitset vuokralle laadukkaita toimitiloja tai asuntoja Oulun keskustasta. Huolehdimme asiakkaistamme hyvin ja välitämme tarpeistasi ja toiveistasi.

Muuta tarjontaamme

Lahjoittajaksi

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille luotettavan hyvän tekemisen kanavan. Tuemme Oulun alueella asuvia ikääntyneitä hyvinvointilahjakortein sekä vahvistamme alueellista jalkautuvaa nuorisotyötä. Tule mukaan tukijaksi!

 

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminnassa annat aikaasi tukea tarvitsevalle tai yhteistä hyvää edistävään toimintaan. Voit tehdä vapaaehtoistyötä säännöllisesti tai keikkaluonteisesti, toiveesi mukaan ja elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Saat perehdytyksen, tukea ja tarvittaessa myös koulutusta tehtävään.

Tieteellinen tutkimus

ODL Liikuntaklinikka on arvostettu tutkimus- ja kehittämisyksikkö, jonka tieteellistä tutkimusta ohjaa Oulun Diakonissalaitoksen säätiön strategiaan ja valtakunnallisiin liikuntapoliittisiin linjauksiin pohjautuva pitkäaikainen tutkimus- ja kehittämisstrategia.