ODL
Tue KotiKummit-toimintaa

Lahjoita ilonhetki ikäihmiselle ja saat iloa itsekin!
Osallistumalla tuet merkityksellistä ja ikääntyneiden syrjäytymistä ehkäisevää toimintaa.

Hyvää mieltä lähelle, oululaisille ikääntyneille

Osallistumalla KotiKummien Ilo auttaa teitä -kampanjaan lahjoitat yhdessäolon iloa ikääntyneelle sekä saat ilonaihetta itsellesi.

Lahjoitetuilla hyvinvointilahjakorteilla KotiKummit -toiminnassa mukana oleville ikäihmisille mahdollistetaan kulttuurielämyksiä ja paikallisten yritysten virkistys- ja hyvinvointipalveluita.

Lahjoita ja tue toimintaa

Kodin ulkopuolelle meneminen tuo ikääntyneelle virkistystä ja vaihtelua – kulttuuri ja arjesta poikkeava hemmottelu lisäävät hyvinvointia tavalla, jota ei välttämättä löydä kodin piiristä. Ikääntynyt ja KotiKummi-vapaaehtoinen saavat mukavan irtioton, josta riittää muisteltavaa myöhemminkin.

Hyvinvointilahjakortteja lahjoittamalla tuet merkityksellistä ja syrjäytymistä ehkäisevää toimintaa, annat ja saat iloa.

Yritysyhteistyö

Osallistumalla kampanjaan yritys saa käyttöön sähköisen materiaalipaketin, joka sisältää Ilo auttaa teitä -kuvan sekä sosiaalisen median julkaisukuvan ja mallitekstin. Materiaaleja voitte käyttää omissa julkaisukanavissanne viestiessänne kampanjaan osallistumisesta. Näin voitte helposti haastaa myös muita yrityksiä mukaan ilahduttamaan yksinäisiä ikääntyneitä.

Näin lahjoitat

Voit tehdä lahjoituksen lahjakortteina yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin.
Ota yhteyttä: kotikummit@odl.fi

Rahankeräysluvan tiedot

 

Yhteystiedot

Riikka Kesonen
Projektipäällikkö