ODL
Työpajoilta työelämään

Tukea työllistymiseen ja työllistymistä edistäviin palveluihin kiinnittymiseen.

Kohti työelämää – mahdollisuuksia työllistymispolun löytymiseksi

Työpajoilta työelämään -hankkeessa tuemme työ- ja opiskelupolkusi rakentumista sekä etenemistä omien tarpeiden ja kiinnostusten mukaan, esimerkiksi eri alojen työkokeilu-, palkkatuki- ja oppisopimuspaikkojen sekä opintoihisi liittyvän opinnollistamisen kautta.

Tarjoamme tukea yksilöllisesti ohjaten ja sinulla on mahdollisuus tarvittaessa osallistua myös ryhmämuotoiseen työhönvalmennuspalveluun, joiden avulla siirtyminen kohti työllistymistä ja kouluttautumista edistyy. Henkilökohtaisen tilanteesi edistämiseksi kartoitamme kanssasi työllistymistä edistäviä palveluita, kuten työkokeilua ja palkkatukityötä. Asetat omat tavoitteesi ja teet suunnitelmasi yhdessä työhönvalmentajiemme kanssa. Mikäli olet kiinnostunut luonnosta ja kestävästä kehityksestä, tuemme sinua yhteiskunnallisen vastuun uralle uudenlaisessa Green Care -työpajassa.

Keskitymme myös tukemaan elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti. Ohjaamme sinut tarvittaessa sinulle sopiviin palveluihin ja järjestämme hankkeessa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukevaa ryhmätoimintaa.

 

Toimintaamme pääset mukaan ottamalla suoraan yhteyttä työhönvalmentajiimme tai muuhun hankehenkilöstöön.

 

Ota yhteyttä

Kristiina Tuukkanen
Työhönvalmentaja
Raisa Yliaska
Työhönvalmentaja
Riitta Engman
Projektipäällikkö
Mia Salonpää
Projektikoordinaattori