Hoivatie

 

NY-ODL Oy on nyt Hoivatie

 -Palveluliiketoimintamme muutti uuden yhtiön verkkosivuille

Vuosi sitten kerroimme, että Nuorten Ystävät ja Oulun Diakonissalaitos perustivat uuden yhteisesti omistetun yhtiön. Yhtiö sai väliaikaisen nimen, NY-ODL Oy, joka on nyt Hoivatie. Yhtiö tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Kahden vahvan toimijan yhteisesti omistamalla Hoivatiellä on monipuoliset palvelut ja laajat palveluketjut.

Hoivatie on emoyhtiö, ja tytäryhtiöt ODL Hoivapalvelut Oy, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Oulun Koivula Oy ja Nuorten Ystävät -palvelut Oy sulautuvat siihen 1.1.2022. Nykyiset liiketoimintayhtiöt jatkavat toimintaansa vielä nykyisillä nimillään ja toimiluvillaan vuoden 2021 loppuun asti.

Arki jatkuu ennallaan

Nimen muuttamisen yhteydessä on avattu uusi verkkosivusto www.hoivatie.fi. Sieltä löydät kuvaukset uuden yhtiön kaikista palveluista eli verkkosivuille on koottu kaikkien tytäryhtiöiden palvelut.

Toimintojemme sulautuminen on kesken ja siksi käytössämme on kolmenlaisia sähköpostiosoitteita vuoden loppuun saakka. Voit siis olla yhteydessä samoihin henkilöihin, soittaa samoihin numeroihin ja lähettää postia samaan osoitteeseen, kunhan huomaat, että voit saada sähköposteja myös hoivatie.fi-osoitteesta.

Puhelinnumerot yksiköihin ja palveluihimme säilyvät entisellään. Tiedotamme syksyn aikana kaikista tarpeellisista muutoksista.Ikääntyneiden palvelut

Oulun Vesperkoti
Limingan Vesperkoti
Lumijoen Lumilyhty
Pieni Pelakuu, Kempele
Veljeskoti, Oulu

 

Kuntoutus- ja päivätoiminta


Asunto ja palvelut ikääntyneille

Isokatu 43 vuokra-asunnot, Oulu

 

Lastensuojelupalvelut

Aurora Oulu
Aurora Kempele
Aurora Haukipudas
Aurora Ylitornio
Perhekuntoutusyksikkö Familia, Kempele
Hope-kuntoutus, Oulu
Avopalvelut

 

Vammaispalvelut

Hietasaaren ryhmäkodit
Villa Vinssi
Työ- ja päivätoiminta