ODL
Jatkoon – Valmennusta yrittäjille

Jatkoon!- hankkeesta saat Pohjois-Pohjanmaan yksin- tai mikroyrittäjänä sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta, sekä tarpeen mukaan myös elintapaohjausta.

Jaksamisen tukea, ohjausta ja työhyvinvoinnin polkuja

Jatkoon!- hankkeesta saat yrittäjänä tukea hyvinvointiin ja jaksamiseen työnohjauksen keinoin. Lähestymistapa asiakastapaamisissa on voimavara- ja ratkaisukeskeinen.

Pohjois-Pohjanmaalainen yksin- tai mikroyrittäjä, sinulla on mahdollisuus saada kuuden kuukauden mittainen valmennusjakso, jonka aikana pääset osallistumaan yksilötyönohjauksiin ja ryhmätyönohjauksiin yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Saat myös mahdollisuuden osallistua elintapaohjaukseen ravinnon ja liikunnan osalta. Toiminnassa huomioidaan yrittäjänä sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi: Tarjoamme sinulle työnohjauspalveluita ja ohjaamme tarvittaessa myös yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta. Työnohjausten ja seminaarien kautta sinulla on myös mahdollisuus vahvistaa verkostojasi ja saada verkostolta tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin.

 

Katso Jatkoon! -hankkeen esittelyvideo

Ota yhteyttä

Johanna Hytönen
Asiantuntija, KTM, työnohjaaja
Matti Vainiokangas
Projektipäällikkö, TtM, Psyk.sh, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, työyhteisösovittelija