ODL
Jatkoon – Valmennusta yrittäjille

Jatkoon!- hankkeesta saat Pohjois-Pohjanmaan yksin- tai mikroyrittäjänä sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta, sekä tarpeen mukaan myös elintapaohjausta.

Jaksamisen tukea, ohjausta ja työhyvinvoinnin polkuja

Jatkoon!- hankkeesta saat yrittäjänä tukea hyvinvointiin ja jaksamiseen työnohjauksen keinoin. Lähestymistapa asiakastapaamisissa on voimavara- ja ratkaisukeskeinen.

Pohjois-Pohjanmaalainen yksin- tai mikroyrittäjä, sinulla on mahdollisuus saada kuuden kuukauden mittainen valmennusjakso, jonka aikana pääset osallistumaan yksilötyönohjauksiin ja ryhmätyönohjauksiin yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Saat myös mahdollisuuden osallistua elintapaohjaukseen ravinnon ja liikunnan osalta. Toiminnassa huomioidaan yrittäjänä sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi: Tarjoamme sinulle työnohjauspalveluita ja ohjaamme tarvittaessa myös yhteistyökumppaneiden palveluiden pariin elintapaohjauksen ja yrittäjyyden tuen tarpeen osalta. Työnohjausten ja seminaarien kautta sinulla on myös mahdollisuus vahvistaa verkostojasi ja saada verkostolta tukea hankkeen päättymisen jälkeenkin.

Valmennusjaksoja toteutetaan pitkin vuotta, ja voit hakea niistä yhteen (joulukuussa 2022 alkaa viimeinen jakso). Lisäksi tarjolla on yrittäjille suunnattuja työhyvinvointia käsitteleviä seminaareja ja webinaareja. Kaikki toiminta on sinulle maksutonta. Työmuotoja toiminnassa määrittää luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus, eikä osallistuvien yrittäjien tiedot ole julkisia.

Katso Jatkoon! -hankkeen esittelyvideo

Ota yhteyttä

Jenni Hintsala
Asiantuntija, työnohjaaja
Johanna Hytönen
Projektityöntekijä
Riitta Engman
Projektipäällikkö