ODL
Siirry sivulle ODL työnantajana

Projektipäällikkö ja projektityöntekijä, kunnan liikuntaneuvonnasta mieliluontoon -hanke

ODL Liikuntaklinikalla on käynnistymässä uusi hanke, jonka tavoitteena on lisätä mielenhyvinvoinnin haasteista kärsivien aikuisten luonnossa liikkumista ja edistää siten heidän hyvinvointiaan ja terveyttään.

Haemme hankkeeseen seuraavia työntekijöitä:

  • kokoaikaista projektipäällikköä, jonka työtehtäviin kuuluu lisäksi projektityöntekijän töitä.
  • kokoaikaista projektityöntekijää.

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät työpaikkailmoituksista. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset toimimaan osana mukavaa ja monialaista tiimiä. Meillä on käytössä mm. laaja työterveyshuolto, Epassi- ja työsuhdepyöräetu.

Tutustu projektipäällikkö-ilmoitukseen kokonaisuudessaan työmarkkinatori.fi -palvelussa. 

Tutustu projektityöntekijä-ilmoitukseen kokonaisuudessaan työmarkkinatori.fi -palvelussa.

 


Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr (ODL) on jo vuodesta 1896 saakka vaikuttanut pohjoissuomalainen diakonian tekijä. Olemme tukena elämän solmukohdissa ja hyvinvoinnin edistämisessä. Kehitämme ja tutkimme, vakiinnutamme uusia tapoja toimia. Tarjoamme merkityksellisiä, monipuolisia työpaikkoja ja panostamme erinomaiseen työntekijäkokemukseen. Olemme vakavarainen, vastuullinen ja luotettava työnantaja. Toimintomme ovat laatu- ja ympäristösertifioituja ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki. 

ODL Liikuntaklinikalla vahvistamme yhdessä yhteiskunnan ja yksilön hyvinvointia sekä kehitämme uusia menetelmiä ja toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Tuemme terveyttä edistävien valintojen tekemisessä. Olemme kokenut, asiantunteva, luotettava ja joustava kumppani sekä kansainvälisestikin arvostettu tutkimus- ja kehitysyksikkö. Me teemme sen mitä lupaamme. Yhteistyö kanssamme on aitoa ja läpinäkyvää – ja lopputulos vaikuttavaa. Olemme osa valtakunnallista Liikuntalääketiede Suomi -verkostoa ja   moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee noin 25 eri alojen asiantuntijaa.