ODL
Osallisuuden tiekartta -esiselvityshankkeen päätöswebinaari

Nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, hankkeille sekä kolmannen sektorin toimijoille

Kuvaus

Tervetuloa Osallisuuden tiekartta -esiselvityshankkeen päätöswebinaariin! Webinaari pidetään Teamsissa. Webinaari on maksuton ja se on tarkoitettu erityisesti nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja hankkeille sekä kolmannen sektorin toimijoille. Myös kaikki muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Webinaarin ohjelma:

Osallisuuden tiekartta -esiselvityshankkeen toimintaa ja tuloksia
  • Hankkeen tavoitteena on luoda suuntaviivoja heikoimmassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden edistämiselle Pohjois-Pohjanmaalla. Hankkeessa on koottu yhteen olemassa olevaa tietoa osallisuudesta sekä tuotettu uutta tietoa nuorten ja nuorten aikuisten osallisuuden kokemuksista.
Kohti nuorilähtöistä tukea, Reija Paananen
  • Filosofian tohtori, sosiaalilääketieteen dosentti Reija Paananen on työskennellyt yli 15 vuotta nuorten hyvinvoinnin parissa. Hän on kehittänyt muun muassa työvälineitä, joilla voidaan vahvistaa nuorten hyvinvointia ja osallisuutta sekä ehkäistä syrjäytymistä. Tällä hetkellä työnkuvaan kuuluu esimerkiksi palkitun nuorten hyvinvointia vahvistavan Zekki-digipalvelun jatkokehittäminen.
Kokemustoimijan puheenvuoro, Tilma Jääskö, ADHD-liitto
  • Tänä vuonna kokemustoimijan koulutuksen saanut Tilma Jääskö kertoo osallisuudesta oman tarinansa kautta; minkälaisia haasteita, kokemuksia ja oivalluksia elämän varrella on tullut erilaisissa ympäristöissä.
Keskustelua
Palautekysely ja webinaarin päätös

 

Vinkkaa kaverillekin, eli viestiä saa jakaa!

 

Osallisuuden tiekartta -esiselvityshankkeessa (1.1.–31.7.2023) kartoitetaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden osallisuuteen liittyvää alueellista tietoa ja toimivia käytäntöjä sekä tuotetaan uutta tietoa osallisuuden edistämiseksi Pohjois-Pohjanmaalla. Päätoteuttajana toimii Diakonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Oulun Diakonissalaitoksen säätiö. Hanke saa rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan liitolta.

Tapahtuman tiedot

Järjestäjä

Diakonia-ammattikorkeakoulu, ODL

Päivämäärä

15.6.2023

Ajankohta

12:00–13:30

Sijainti

Webinaari

Hinta

Maksuton

Lisätiedot

Seija.Kemppainen@diak.fi
Anna.Olsen@odl.fi

Ilmoittautuminen

Ma 12.6. mennessä tästä linkistä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin viimeistään päivää ennen webinaaria.