ODL
Siirry ajankohtaisiin

Työelämään tutustumassa Liikuntaklinikalla

Olen Pinja, 8-luokkalainen suunnistaja Kempeleestä. Olin ODL Liikuntaklinikalla viikon ajan TET-harjoittelussa. Tulin liikuntaklinikalle TET-jaksolle, koska olen kiinnostunut liikunnasta sekä sen terveysvaikutuksista. Harrastan aktiivisesti liikuntaa, mikä myös osaltaan varmasti vaikutti paikan valintaan. 

Viikon aikana työtehtäviini kuului kuntotesteissä avustamista, kokouksiin osallistumista sekä lukiolaisille suunnattujen kyselyiden testaamista. Lisäksi osallistuin työyhteisöviestintä -työpajaan ja Digi x 6 Minä pystyn! seminaariin. Mukavinta tekemistä viikon aikana oli kuntotestaus, joka oli opettavaista sekä hauskaa. Olen ennenkin hyödyntänyt kuntotesteissä määritettyjä sykerajoja harjoittelussa, mutta tällä viikolla opin paljon uutta siitä miten kuntotestejä voi käyttää harjoittelun tukena ja mitä kaikkea informaatiota kuntotesteistä voi saada.

Kokemuksena TET-viikko oli erittäin positiivinen ja kiva. Työtehtävät olivat monipuolisia ja pääsin tutustumaan ODL Liikuntaklinikan toimintaan laajasti. Työpaikan ilmapiiri oli positiivinen, rento ja kannustava. Kaikki ihmiset työpaikalla olivat mukavia. Työpaikan ravintolassa oli hyvää ruokaa, joka voitti kouluruoan 6-0. Kaiken kaikkiaan onnistunut ja opettavainen viikko takana. Liikuntaklinikkaa TET-paikkana voin suositella ehdottomasti muillekin.