ODL
Siirry ajankohtaisiin

ODL matkalla kohti erinomaista työntekijäkokemusta

ODL mittasi vuoden 2022 päätteeksi työntekijäkokemusta loistavin tuloksin – suositteluindeksiksi muodostui +63. eNPS-suositteluindeksi mittaa suositteluhalukkuutta, eli sitä, kuinka todennäköisesti työntekijät suosittelevat ODL:ää työnantajana ystävilleen tai kollegoilleen.

Työntekijöiden sanalliset vastaukset antoivat kiitosta hyvin toimivista työyhteisöistä, positiivisesta ilmapiiristä, kehittämismyönteisyydestä, esihenkilötyöstä, perehdytykseen panostamisesta sekä kokonaisvaltaisesta työntekijöistä huolehtimisesta: työterveyshuollosta, työn joustoista, yhteisistä tapahtumista ja etujen kehittymisestä. Kyselyyn oli vastannut 56 henkilöä.

eNPS oli vastauskierroksella loppuvuodesta 2022 ja tulosta voi pitää loistavana, kun suositteluindeksiluvuksi muodostui +63! Tulos parani keväästä 2022, jolloin se oli +57. Arvojen mahdollinen haarukka on lukujen -100 ja +100 väliltä, ja yleisohjeena on, että tulos 0-20 on hyvä, yli 20 erinomainen ja yli 40 huipputulos.

Työ paremmaksi työnantajaksi jatkuu! ODL tavoittelee erinomaista työntekijäkokemusta ja yhdessä tehden tavoitteeseen päästään.