ODL
Siirry ajankohtaisiin

Nuori Pohjoinen -tukea ODL:n nuorten harrastustoiminnalle

LähiTapiola Pohjoinen on valinnut ODL:n Walkers-kohtaamispaikan tarjoaman harrastustoiminnan yhdeksi Nuori Pohjoinen -tuen saajaksi.

Walkers-toiminta tarjoaa aikaa, välittämistä ja tekemistä nuorille ODL ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten voimin. Toimintaa toteutetaan kohtaamispaikkatoiminnan kautta sekä jalkautumalla nuorten pariin kadulle, kauppakeskuksiin ja yhteisiin tapahtumiin. Nyt saadun lahjoituksen avulla tuetaan taiteen tekemistä kuvataiteen tai musiikin keinoin. Nuorten käyttöön hankitaan esimerkiksi taidetarvikkeita ja soittimia.

Nuori Pohjoinen -konseptin teemana on lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen harrastustoiminnan avulla. Tukikohteiden valinnassa painotettiin tänä vuonna lajien laajaa kirjoa sekä muun muassa harrastustoimintaan osallistumisen matalaa kynnystä.

– Ohjatun harrastustoiminnan kynnys on usein liian korkea, jos elämä haastaa. Silloin on tärkeää, että tarjolla on turvallinen tila, sopivat välineet ja kivaa seuraa tekemiselle, toteaa ODL:n diakonian asiantuntija Outi Uusimäki.

LähiTapiola Pohjoinen jakoi 20 450 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla yhteensä 21 eri toimijalle.

Lue lisää LähiTapiolan uutisesta tästä linkistä.

Voit osallistua nuorten tukemiseen

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla:

Tilinumero: FI50 1840 3000 0459 10
Saaja: ODL
Viesti: Walkers

Lisätietoja:
diakonian asiantuntija Outi Uusimäki, p. 050 312 5707
palveluvastaava Piritta Pietilä-Litendahl, p. 050 312 6345.

Poliisihallituksen lupanumero RA/2022/940, Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr