ODL
SoteStartin vapaaehtoistoiminta

SoteStartin tuettu vapaaehtoistoiminta päättyi 6/2023. Ryhmämuotoisen työhönvalmennuksen kautta oli helppo tutustua tuetusti sote-alaan.

 

Valmennusta ja ohjauksen opettelua

SoteStartti on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut sote-alasta, pohdit kouluttautumista alalle tai koet haasteita sote-alalla.

Ryhmissämme saat valmennusta työnhakutaitoihisi ja ohjaustaitoihisi, opit alalla tarvittavaa suomen kieltä, voit osallistua monikulttuurisen toiminnan ohjaukseen ja harjoitella ohjausta vapaaehtoistyössämme. Kaikki tämä hanketyöntekijöiden tukemana, yksin ei tarvitse olla.

Tuettu vapaaehtoistoiminta

Osana hankkeen tuettua ryhmämuotoista työhönvalmennusta osallistut ikäihmisten viriketoiminnan ohjaukseen palvelukodeissa ja lasten päiväkodeissa muun ryhmän kanssa. Palvelukodeissa ulkoilemme, jumppaamme ja musisoimme ikäihmisten kanssa. Päiväkodeissa leikimme ja toteutamme erilaisia toimintatuokioita lasten kanssa. Työhönvalmentaja on aina mukanasi ja tukenasi. Vapaaehtoistoimissa saat vertaistukea myös toisilta SoteStartin osallistujilta.

Tuettua vapaaehtoistoimintaa toteutamme viikoittain pienryhmissä. Tule mukaan hankkeeseen ja sinulla on mahdollisuus tutustua Sote-alaan vapaaehtoistyön kautta.

Ota yhteyttä:

Heli Lämsä
Työhönvalmentaja