ODL

Hei!

Olen Sara ja ollut mukana ODL: toiminnassa nyt viimeiset puoli vuotta. Minulle vapaaehtoistyö perustuu yhteen periaatteeseen: varmistan, että elämässäni on yhteisöpohjaista aikaa, mihin ei liity raha. Itse olen opiskelija ja käyn töissä, minulle yhteisö on erittäin tärkeä. Haluan tilanteita, jossa tavoite on kuunnella ja keskustella, sekä tehdä asioita.  Muistiinpainuvin hetki oli iltapäivä, kun keskusteltiin tansseissa käymisestä. Aloin siinä sit niitä lauluja etsimään ja päivä päättyi siihen, että tanssittiin ja lauleltiin näitä eri lauluja. Minulle se on tuonut erittäin upean mahdollisuuden olla osana Oulun yhteisöä. Itse olen asunut 12 vuotta pois Suomesta ja palaaminen on ollut kulttuurishokki. Kuitenkin, tämä toiminta on tuonut tavan löytää yhteyksiä ja ymmärrystä eri ihmisistä täällä. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan tai ainakin mietit miten sinä voit olla aktiivinen omassa yhteisössä mikä sinulla on juuri tällä hetkellä.