ODL
Siirry ajankohtaisiin

Yhdistämö yksi Hyvinvoiva Pohjoinen -äänestyskohteista

Yhdistämö on ehdokkaana Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoitukselle!

Vuonna 2023 äänestyskohteiksi on valittu henkisen hyvinvoinnin edistäjiä. Olemme iloisia Yhdistämön ehdokkuudesta huikean hienossa joukossa! Mahdollinen lahjoitus käytetään rahoittamaan intensiivistä ja kotiin jalkautuvaa kohtaamista, säännöllisesti toteutettavia ryhmätoimintoja ja tuettua vertaistoimintaa.

LähiTapiola Pohjoisen Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoitukset vastaavat osaltaan uusiin tarpeisiin nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa yksilöiden ja yhteisöjen henkisen hyvinvoinnin merkitys korostuu. Poikkeuksellisen epävakaa aika on entisestään lisännyt tarvetta henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseen.

Lahjoituksen saajat ovat voittoa tavoittelemattomia yleishyödyllisiä yhdistyksiä tai yhteisöjä, jotka toimivat Pohjois- tai Keski-Pohjanmaalla. Valinnoissa huomioidaan äänestystuloksen lisäksi muun muassa vaikuttavuus ja lahjoituskohteiden maantieteellinen monipuolisuus. Yksittäisen lahjoituksen summa on 5000 – 50 000 €, ja lahjoitusten yhteissumma on LähiTapiola Pohjoisen 160-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ennätykselliset 160 000 €.

Lisätietoa löytyy LähiTapiolan Hyvinvoiva Pohjoinen –sivulta.

Paikallista lahjoituksen saajaa voi äänestää tällä lomakkeella.

Yhdistämö-hankkeen päätoteuttaja on ODL ja osatoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Päärahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto. Oulun kaupunki ja hankkeen toteuttajat osallistuvat myös hankkeen rahoitukseen.

Lisätietoa Yhdistämöstä löydät hankkeen sivuilta.