ODL
CV-paja – Valmennuspolku MegaMatchmaking tapahtumaan

Valmistaudutaan yhdessä tulevaan MegaMatchmaking rekrytointitapahtumaan.

Kuvaus

Lämpimästi tervetuloa valmennukseen, joka on tarkoitettu auttamaan sinua valmistautumaan menestyksekkäästi 14.9.2023 järjestettävään MegaMatchmaking rekrytointitapahtumaan ja myös muihin tuleviin rekrytointitapahtumiin.

Valmennusta järjestetään kolmena päivänä ODL:n tiloissa ja yksi kerta kestää kaksi tuntia. Voit osallistua valmennukseen sinulle sopivana päivänä, ja jos pääset mukaan kaikkiin kolmeen kertaan niin hieno homma! Valmennuksessa on mahdollista saada tukea ja opastusta neljän eri aiheen osalta. Voit valita yhden tai useamman aiheen omien tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan, joita työstää yhdessä työhönvalmentajan tukemana.

Mennään yhdessä tapahtumaan!
Rekrytointitapahtumat voivat olla jännittäviä ja haastavia tilaisuuksia. Työhönvalmentaja tarjoaa sinulle tukea ja kulkee rinnallasi rekrytointitapahtumassa niin halutessasi.

VALMENNUSPÄIVÄT:
Torstai 31.8. klo 13–15 Ryhmätila Väläkky (3.krs)
Maanantai 11.9. klo 9–11 Ryhmätila Völjy (5. krs)
Keskiviikko 13.9. klo 9–11 Ryhmätila Völjy (5.krs)
Tapahtumaan osallistuminen 14.9. klo 9 alkaen Tullisalissa

VALMENNUKSEN AIHEET

CV-VALOKUVAUS – Ensivaikutelma on tärkeä! Ammattimainen valokuva CV:ssä lisää uskottavuuttasi ja antaa työnantajalle positiivisen kuvan sinusta. Valmennuksessa saat mahdollisuuden ottaa ammattimaisen valokuvan, joka korostaa parhaita puoliasi.

CV:N JA MINI-CV:N TYÖSTÄMINEN – Koostamme yhdessä tehokkaan CV:n, joka esittelee osaamisesi ja kokemuksesi selkeästi ja houkuttelevasti. Lisäksi luomme mini-CV:n, joka on tiivistetty versio ja sopii erinomaisesti tapahtumassa jaettavaksi potentiaalisille työnantajille. Ota mukaasi oma tietokoneesi, jotta voimme työstää CV:tä suoraan koneeltasi. Tarvittaessa voit käyttää myös ODL:n asiakaskonetta.

HISSIPUHE – Tiedätkö, miten esitellä itsesi lyhyesti, mutta vaikuttavasti? Hissipuhe on tiivis esittely, joka kertoo kuka olet, mitä osaat ja mitä etsit työuraltasi. Harjoittelemme yhdessä hissipuhettasi, jotta voit vakuuttaa työnantajat lyhyessäkin kohtaamisessa.

TYÖNANTAJIIN TUTUSTUMINEN ENNAKKOON – Valmistautuminen on avain onnistumiseen. Tässä osiossa opastamme sinua tutustumaan tapahtumassa mukana oleviin työnantajiin etukäteen. Tiedät mitä he etsivät ja miten voit sovittaa osaamisesi heidän tarpeisiinsa.

 

Valmennus on Euroopan unionin ja Oulun kaupungin osarahoittama.

Tapahtuman tiedot

Järjestäjä

Työpajoilta työelämään -hanke

Päivämäärä

13.9.2023

Ajankohta

09:00–11:00

Sijainti

Isokatu 47 Karttalinkki

Hinta

Maksuton

Lisätiedot
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan haluamillesi valmennuspäiville WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla Raisalle/Kristiinalle. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla ei ole käytössäsi omaa tietokonetta sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Raisa Yliaska, työhönvalmentaja
044 393 2524, raisa.yliaska@odl.fi

Kristiina Tuukkanen, työhönvalmentaja
044 393 2525, kristiina.tuukkanen@odl.fi