ODL
Siirry ajankohtaisiin

Kuvaukset assistentin silmin: Kuvilla välitämme — myös sen, miltä ODL näyttää

ODL sai täydennystä brändi-ilmeeseen, kun syyskuun alkupuolella järjestimme toimintaamme taltioineet kuvaukset.

young adults sitting at a cafe

Pari viikkoa myöhemmin muistelen tuota lämminhenkistä ja aurinkoista maanantaita. Muistan, kuinka ennen kuvauspäivää jännitti, miten olla mallina kameran edessä, onko minulla oikeanlaiset vaatteet — ja miten tällainen brändikuvauspäivä etenee. Päivä oli kuitenkin sekä välittävä, iloinen että vauhdikas. Jännitys jäi aamukahvien jälkeen pois, ja tilalle tuli innostus siitä, mitä kaikkea kuvauspäivässä tapahtuukaan.

Valokuvaaja Harri Tarvainen oli ammattitaitoinen. Hänen kanssaan oli rentoa ja iloista työskennellä. Samalla näki, miten kuvaajan ja mallien kommunikointi sujui mutkattomasti. Miten kuvaajalla oli tietty visio ja se saatiin toteutettua hyvässä yhteistyössä. Tai miten piti ottaa huomioon, mitä näkyy kuvan taustalla ja millainen merkitys on valon määrällä. Kun syyskuun sää voi Oulussa olla mitä vain, oli mahtavaa päästä nauttimaan auringosta ja kesäisestä lämmöstä.

people walking and sitting in a sunny park

three people walking next to a sunny brick wall

Kuvia otettiin monessa paikassa. Ulkona kuvattiin ODL Korttelin sisäpihalla sekä viereisissä Lyötyn- ja Mannerheimin puistoissa. Sisäkuvia napsittiin kahvila ODL Solmussa, ODL Liikuntaklinikalla ja korttelimme lounasravintola Wicked Rabbitissä.

Meitä kuvausmalleja oli eri sukupolvia monesta kulttuurista ja taustasta. Kaikilla oli kivaa ja välitön meininki. Tunnelma oli lämminhenkinen ja rento. Jokainen antoi selvästi itsestään kuvauksille kaikkensa. Päivä oli kaikessa mukavuudessaan myös hektinen. Kuvauspaikasta toiseen siirtyminen vei voimia ja aikaa. Aikataulu oli tiukka. Välillä oli hyvä muistaa syödä ja pitää taukoa. Jokainen välitti toisesta, eikä ketään jätetty yksin. Kuvaaja-Harrille ja meille kaikille piti lopuksi antaa tsemppihali, kun jaksoimme niin hyvin.

a pink kettle bell, held by hands of two smiling people out of focus at the backround

smiling sporty people checking their activity watches ina sunny park

ODL:n uudet brändikuvat ovat valmiina jakoon niin sosiaaliseen mediaan, esitteisiin kuin verkkosivuille — välittämään tärkeitä viestejä yhdessä tekemisestä ja hyvinvoinnin rakentumisesta.

— Pidä siis silmät auki, näitä vilahtelee tulevaisuudessa vaikka missä!

ihmisiä aurinkoisella sisäpihalla