ODL
Siirry ajankohtaisiin

Fysioterapiaopintojen viimeinen harjoittelujakso ODL Liikuntaklinikalla

Hei, olen Sauli. Olen fysioterapiaopintojeni loppusuoralla ja vietin viimeisen harjoittelujaksoni täällä ODL Liikuntaklinikalla. Seitsemän viikkoa kului vauhdilla mielenkiintoisten työtehtävien parissa, mahtavien työkavereiden kanssa.

 

Pääosa harjoittelusta kului kuntotestauksessa Jaakon opissa, mutta myös muiden kanssa tuli touhuttua. Kuntotestauspuolella mittasimme asiakkailta mm. työkuntoa, maksimi- ja nopeusvoimaa sekä hapenottokykyä. Lisäksi osallistuin salibandyjoukkueen liikkuvuustreenien ohjaamiseen ja olin mukana vetämässä juoksukoulua. Tutkimuspuolella pääsin toimimaan nuorten urheilijoiden kanssa. Erikoisuutena mainittakoon päivä, jolloin pääsin mallihommiin Liikuntaklinikan markkinointimateriaalia kuvattaessa.

Koen jakson olleen innostava ja opettavainen kokemus! Sain harjoittelujakson aikana valtavasti oppia ja kokemusta, joista on varmasti hyötyä tulevassa työelämässä. Voin lämpimästi suositella Liikuntaklinikkaa harjoittelupaikaksi jokaiselle hyvinvointi- tai liikunta-alaa opiskelevalle.

Tutustu lisää opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöhön!