ODL
Työntekijätarina

Tutustu yhteen tarinaan ja tehtävään meillä ODL:llä.

Anni Paananen, viestinnän asiantuntija

Kuka olet? Kerro itsestäsi.

Olen Anni, innostuva ja tiedonjanoinen viestijä, leikki-ikäisen viilettäjän äiti ja ikuinen oppija. Minulla on koulutustaustaa historian pääaineesta, viestinnästä ja markkinoinnista sekä laajasti yhteiskuntaan ja kulttuuriin liittyvistä aiheista. Erityisesti tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja inkluusion edistäminen tuo merkitystä kaikille näille osa-alueille. Uusissa risteyksissä syntyvä yhteistyö saakin sukat pyörimään jaloissani!

Vapaa-ajallani touhuilen ulkona tai sisällä leikkien ja askarrellen lapseni kanssa, tuuletan ajatuksiani ja matkustan maailman eri kolkkiin lukemisen, musiikin ja ruuan avulla. Minulla on usein jokin kirjoittamiseen tai tapahtumien järjestämiseen liittyvä sivuprojekti pöytälaatikossa, ja erinäisiä liikunta- ja tanssiharrastuksia testikierroksessa.

Kerro urastasi lyhyesti ja nykyisestä työtehtävästäsi ODL:llä ja mikä tässä työtehtävässä on erityisesti sellaista mistä pidät.

Urallani viihdyin korkeakouluhankkeiden ja markkinointiviestinnän risteyksessä monta vuotta, viimeisimpänä markkinointi- ja designosaamista alueemme mikroyrityksille ja yhdistyksille koordinoineen yhteiskehittämisprojektin asiantuntijana.

ODL:lle hyppäsin vuonna 2022 viestintä- ja markkinointikoordinaattorin sijaisuuteen. Tällä hetkellä toimin viestinnän asiantuntijana, ja vastuisiini kuuluu päivittäisviestinnän lisäksi myös suurempia kehittämiskokonaisuuksia. Rakastan sitä, että opin työssäni koko ajan uutta. Kahta samanlaista päivää ei ole, vaan pääsen sukeltamaan kiinnostavien aiheiden pariin laajalla skaalalla ja toteuttamaan niin kirjoittamiseen, visuaaliseen viestintään, tapahtumiin, mainontaan kuin yhteiskunnallisiin yhteistyökampanjoihin ja strategisten konseptien kehitykseen liittyviä tehtäviä. Paremman maailman rakentamiseen tähtäävä vaikuttaminen ja merkityksellisestä asiakastyöstä viestiminen lämmittää erityisesti.

Miksi juuri ODL? Mikä täällä saa sinut viihtymään?

Arvostan ODL:llä ilmapiiriltään mukavaa, yhteisten tavoitteiden eteen toimivaa työyhteisöä, merkityksellistä työn sisältöä sekä kehittämisorientoitunutta otetta, joka ulottuu kaikkeen tekemiseen. Minusta on ihanaa, kuinka meistä jokaista selvästi arvostetaan, työntekijäkokemukseen todella halutaan panostaa ja uusia ideoita ollaan valmiita kokeilemaan — kolmella eri vuosisadalla toimineeksi organisaatioksi yllättävänkin ketterästi!