ODL
LikiDigin vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena teet merkityksellistä vapaaehtoistyötä ammattilaisen tuella.

Vapaaehtoiseksi ammattilaisen opastuksella

Vapaaehtoisena pääset tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä aikuisten 18–64 -vuotiaiden kanssa ammattilaisen opastuksella.

Vapaaehtoisena tarjoat asiointi- ja saattoapua arjen eri tilanteissa sekä tukea digitaalisten laitteiden käyttöönottoon ja käyttöön työikäisille oululaisille.

Arjen apua tarvitsevien osallistujiemme kanssa voit käydä esimerkiksi kaupassa, virastoissa, terveyskeskuksessa tai olla tukena vaikkapa bussimatkan ajan. Voit tarjota tukea myös digitaalisten laitteiden käytössä ja käyttöönotossa. Digituki voi olla esimerkiksi älypuhelimen käyttöönoton opastusta, tulostimen asennusta tai verkkokauppatilauksen opettelua kotiin tehtävää ruokatarviketilausta varten.

LikiDigin vapaaehtoisena sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä, sillä me opastamme ja koulutamme tehtävään. Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai useammin, juuri sen verran, kuin itsellesi sopii. Me voimme myös tukea vapaaehtoistyösi tekemistä ja voit lähteä asiakkaan luokse yhdessä vapaaehtoistyön koordinaattorin kanssa.

Ota yhteyttä:

Ina Heikka
Koordinaattori