ODL
LikiDigi ohjaus ja tuki

Tuemme työkykyäsi ja opiskeluvalmiuksiasi ohjaamalla sinua yksilöllisesti ja ryhmissä.

Tukea yksilöllisesti ja ryhmässä

Tarjoamme tukea työkykyisyytesi ja opiskeluvalmiuksiesi edistämiseksi, mikäli koronapandemia on heikentänyt elämäntilannettasi.

Tarjoamme tukea ja ohjausta yksilöllisesti sekä ryhmässä. Yksilöohjauksessa saat apua ja ohjausta elämäntilanteeseesi tukea antavien keskustelujen avulla. Pyrimme vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, arjenhallintaasi sekä itsetuntemustasi. Yksilöohjauksessa saat tukea tulevaisuuden suunnitelmiisi sekä työ- ja opiskeluvalmiuksiesi vahvistamiseen. Korostamme työskentelyssämme voimavara- ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Ryhmätoimintaa tarjotaan eri aihealueista. Suunnittelemme ryhmien sisällöt osallistujien tavoitteet ja lähtötason valmiudet huomioiden. Hyvinvointiryhmissä ohjaamme sinua kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti. Tarjoamme sinulle iloa ja hyvää mieltä, luontoliikuntaa matalalla kynnyksellä sekä liikunnan lajikokeiluja. Saat myös ajankohtaista tietoa ravitsemukseen, syömisen hallintaan sekä stressin- ja unen hoitoon.

Taitoja työelämään -ryhmän toiminnoissa vahvistamme osaamistasi ja selkeytämme kiinnostuksen kohteitasi. Edistämme taitojesi näkyväksi tekemistä ja työllistymistaitojesi kehittymistä.

Digitaalisten valmiuksien ja taitojen ryhmässä vahvistamme digitaalista osaamistasi. Ryhmässä saat opastusta esimerkiksi tietokoneen ja mobiililaitteiden sekä esimerkiksi Office-sovellusten peruskäyttöön. Tarvittaessa opastusta voi saada muissakin digiaiheissa.

Ota yhteyttä

Lotta Pöytäkangas-Koskela
Projektikoordinaattori, palveluohjaaja
Johanna Anttila
Projektikoordinaattori, palveluohjaaja
Saana Hautala
Projektipäällikkö