ODL
Terveys- ja kuntotarkastuspaketit

Mitä palvelu sisältää?

Kulta-taso

Kardiologin tai sisätautien erikoislääkärin valvoma sydämen kliininen rasituskoe lausuntoineen; laboratoriotutkimuksina veren rasva-arvot, verensokeri ja pieni verenkuva (sis. mm. hemoglobiiniarvon). Lääkärintarkastuksessa tehdään yhteenveto tutkimustuloksista ja annetaan tarvittaessa jatkohoito-ohjeet terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Hinta 478 €

Hopea-taso

Liikuntalääkärin valvoma kuntotesti sisältäen kirjallisen kuntotestipalautteen harjoitteluohjeilla; laboratoriotutkimuksina veren rasva-arvot, verensokeri ja pieni verenkuva (sis. mm. hemoglobiiniarvon). Lääkärintarkastuksessa tehdään yhteenveto tutkimustuloksista ja annetaan tarvittaessa jatkohoito-ohjeet terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Hinta 317 €

Pronssi-taso

Liikuntafysiologin valvoma ja arvioima kuntotesti sisältäen kestävyyskunnon mittauksen sekä suurten lihasryhmien dynaamiset lihaskuntotestit. Liikuntafysiologi antaa suullisen ja kirjallisen testipalautteen harjoitteluohjeineen. Lääkärintarkastuksessa määritetään yleinen terveydentilan ja annetaan tarvittaessa jatkohoito-ohjeet terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Hinta 202 €

Kaikkiin kokonaisuuksiin voidaan lisätä tarpeelliseksi katsottuja toimenpiteitä esimerkiksi InBody-kehonkoostumusmittaus tai lisälaboratoriomäärityksiä. Nämä tutkimukset eivät sisälly hintaan.

Ajanvaraus ja asiantuntijamme

Ajanvaraus ODL Liikuntaklinikka