ODL:n ystävänpäivähaaste oululaisille: kuppi kahvia seinälle

18.01.2022

 

”Kuppi kahvia seinälle” on italialainen kahvilaperinne, jolla voi ilahduttaa tuntematonta tarjoamalla kupposen kuumaa. Oman ostoksen ohessa voi halutessaan maksaa ylimääräisen kupillisen kahvia. Kahvilan työntekijä laittaa kahvilan seinälle Kuppi kahvia -lapun, ja myöhemmin kahvilaan saapuva henkilö voi pyytää tarjoilijalta jo maksetun kupin kahvia.

Kupin kahvia seinälle voi Oulussa ostaa kohtaamispaikka ja kahvila ODL Helmessä, joka sijaitsee Mannerheiminpuiston laidalla. Nyt ODL Helmi haastaa kahvilat Oulun seudulla toteuttamaan tätä kaunista ideaa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Kuppi kahvia seinälle ilahduttaa sekä kahvin tarjoajaa että saajaa, ja näin saadaan yhdessä hyvä mieli kiertämään!

Haasteeseen voi tarttua helposti: kahvilassa tarvitaan vain Kuppi kahvia -laput, tai vaihtoehtoisesti kyniä ja post-it-lappuja, jotta kupin tarjoavat asiakkaat voivat itse kirjoittaa ystävänpäivätervehdyksen. Somessa kampanjasta kertovat kuvat kannattaa merkitä tunnisteella #kuppihyvää.

Mukana haasteessa? ODL julkaisee haasteeseen osallistuvien kahviloiden ja ravintoloiden tiedot somekanavissaan perjantaina 11. helmikuuta. Mukaan voi ilmoittautua diakonia- ja yhteyspäällikkö Outi Uusimäelle (outi.uusimaki@odl.fi), mielellään 8. helmikuuta mennessä.

Välttämätöntä ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole, tärkeintä on laittaa hyvä mieli kiertämään.

 

Lisätietoja

Outi Uusimäki
Diakonia- ja yhteyspäällikkö
outi.uusimaki@odl.fi
puh. 050 312 5707

 

Kohtaamispaikka, kahvila ODL Helmi on osa ODL Startin kuntouttavaa työtoimintaa. Kahvila palvelee arkisin klo 9-13 osoitteessa Isokatu 47. Valikoimaan kuuluu kahvin lisäksi itse valmistettuja leivonnaisia sekä salaattia ja pientä suolaista. ODL Helmen suunnittelussa on satsattu viihtyisyyteen, aistiesteettömyyteen ja eri ikäisten asiakkaiden tavoittamiseen. Aiemmin se tunnettiin nimellä Kahavila Pöönä.