Walkers Oululle merkittävä lahjoitus nuorten tukemiseen

28.09.2021

LähiTapiola Pohjoisen Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoitusten yhtenä saajana on tänä syksynä Walkers Oulun ehkäisevä nuorisotyö, joka saa merkittävän 10 000 euron lahjoituksen. Lahjoituskampanjan painopisteenä on syksyllä 2021 mielenterveys, ja tukea jaetaan yhteensä 45 000 € kuudelle eri yleishyödylliselle mielenterveystoimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.  Lahjoitukset ovat osa 100 000 euron Hyvinvoiva Pohjoinen -kokonaislahjoitusta.

Walkers Oulun jalkautuvan sekä nuorten parissa tapahtuvan ongelmia ehkäisevän nuorisotyön rooli on korostunut korona-aikana.

- Nuorten syrjäytyminen ja mielenterveysongelmat on todellinen uhka ja ongelma nyt ja tulevaisuudessa, joten otamme todella kiitollisena vastaan, tähdentää toimintaa koordinoivan Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr:n palvelupäällikkö Jaana Ukonaho.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:n kehittämä konsepti, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten läsnäoloon. Toiminnan mahdollistavat Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr. ja Oulun kaupunki.

Oulun seudun mielenterveystoimijoista lahjoituksen saavat Walkers Oulun lisäksi Mieli ry:n Oulun paikallisyhdistys ja Nuorten ystävät ry. Mieli ry:n paikallisyhdistykselle lahjoitettava 10 000 euroa ohjataan nuorten mielenterveystyöhön, erityisesti Sekasin -toimintaan sekä koulutyöhön. Nuorten Ystävät ry:n lahjoitus ohjautuu klubitalo Pönkän toimintaan.

Lue lisää LähiTapiolan uutisesta tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan)