NY-ODL Oy on Hoivatie

22.09.2021

Vuosi sitten Nuorten Ystävät ja Oulun Diakonissalaitos perustivat uuden yhteisesti omistetun yhtiön. Yhtiö sai väliaikaisen nimen, NY-ODL Oy, joka on nyt Hoivatie. Omistajayhteisöjen, Nuorten Ystävät ry:n ja Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr:n, toiminta jatkuu entisellään.

Hoivatie tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Kahden vahvan toimijan yhteisesti omistamalla Hoivatiellä on monipuoliset palvelut ja laajat palveluketjut. Vahvalle perustalle rakennamme kasvavaa sosiaalialan yritystä, jonka tavoitteet ovat sosiaalisessa, ekologisessa ja taloudellisessa kestävyydessä.

Hoivatie on emoyhtiö, ja tytäryhtiöt Nuorten Ystävät -palvelut Oy, ODL Hoivapalvelut Oy, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy ja Oulun Koivula Oy sulautuvat siihen 1.1.2022. Nykyiset liiketoimintayhtiöt jatkavat toimintaansa vielä nykyisillä nimillään ja toimiluvillaan vuoden 2021 loppuun asti.

–  Nimi Hoivatie kertoo tehtävämme ja toimintatapamme. Olemme kumppani niille, jotka tarvitsevat tukea arkeensa. Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistymisaskelissa, Hoivatien toimitusjohtaja Tiina Haanpää toteaa.


Ainutlaatuinen arvopohja

Hoivatien arvopohja nojaa sen omistavien yhteisöjen arvoihin ja toimintakulttuuriin. Yhtiön juuret ovat heikoimmassa asemassa olevien ihmisten parissa tehdyssä työssä.

– Sata vuotta sitten perustajamme halusivat rakentaa palveluita, jotka tukevat yhteiskunnan yhtenäisyyttä. Ajurina ei ollut liiketoiminta, vaan hyvän edistäminen, Haanpää kertoo.

 

Arki jatkuu ennallaan

Palvelumme jatkuvat ennallaan ja arki yksiköissämme jatkuu kuten tähänkin saakka. Hoivatiellä teitä palvelevat edelleen samat tutut sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja yhteyshenkilöt.

Nimen muuttamisen yhteydessä on avattu uusi verkkosivusto www.hoivatie.fi. Sieltä löydät kuvaukset uuden yhtiön kaikista palveluista eli verkkosivuille on koottu kaikkien tytäryhtiöiden palvelut. Nuortenystavat.fi -ja odl.fi - verkkosivuilta tiedot yhtiön tuottamista palveluista poistuvat, mutta sieltä on ohjaus uudelle verkkosivustolle.

Toimintojemme sulautuminen on kesken ja siksi käytössämme on kolmenlaisia sähköpostiosoitteita vuoden loppuun saakka. Voit siis olla yhteydessä samoihin henkilöihin, soittaa samoihin numeroihin ja lähettää postia samaan osoitteeseen, kunhan huomaat, että voit saada sähköposteja myös hoivatie.fi-osoitteesta.

 

Tiedotamme syksyn aikana kaikista tarpeellisista muutoksista.