ODL Yhteislaulut syksyn satoa katselemassa

08.09.2021

Syyskuun yhteislaulut videolla

Syyskuun ODL Yhteislaulut teemalla "Sadon Syys" on nyt julkaistu ja katsottavissa nettisivuilla kuukauden ajan. Satoa on monenlaista. Maan herkut ja elämän erilaiset maut - toisinaan makoisat, joskus kirpeätkin. Lauletaan ja tuumaillaan hetki elämää yhdessä!   

Yhteislaulujen syyskauden kuulumisia

ODL Yhteislaulut avaavat syyskauden vielä pelkästään videon kautta. Tavoitteena on kokoontua kerran kuussa yhteen laulamaan heti, kun koronatilanne sen mahdollistaa - ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivustolta. Kokoontumisten alkamisajankohta on aiemmasta poiketen klo 13. Jatkamme myös laulutilaisuuksien videointia. Näin mahdollistamme osallistumisen myös niille, jotka eivät pääse paikalle.  Videot julkaistaan livetilaisuuden jälkeen ja ne jäävät nähtäville kuukauden ajaksi. Lauluhetkiin voi esittää laulutoiveita osoitteeseen outi.uusimaki@odl.fi. 

Lisätietoja

Lauluhetkien videot soveltuvat esimerkiksi erilaisten ryhmien kanssa yhdessä katsottavaksi. Laulutilaisuuksiin sisältyy rukous. Pianon takana on Riitta Piippo, juontamassa diakonia- ja yhteyspäällikkö Outi Uusimäki. Laulutoiveita voi lähettää sähköpostiin outi.uusimaki@odl.fi.

Linkit videoihin ja ajankohtaiset kuulumiset löytyvät sivulta odl.fi/tilaisuudet. Suora linkki syyskuun videoon tässä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Lisätietoja: Outi Uusimäki, outi.uusimaki@odl.fi, p. 050 3125 707.